Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:41 πμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 09:40

Ξεκινά τη λειτουργία του το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκινά την ετήσια λειτουργία του το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Μεσολόγγι

Με την ευγενική υποστήριξη της ΕΛ.ΑΣ. και του Τμήματος Τροχαίας της Α.Δ. Αιτωλίας, ξεκινά την Δευτέρα 9-11-2015 την ετήσια λειτουργία του το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Μεσολόγγι.

Κατά την περσινή περίοδο 2014-2015, το χώρο επισκέφθηκαν περισσότεροι από 950 μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου καθώς και όμορων Δήμων, όπου υπό τις οδηγίες των αστυνομικών υπαλλήλων είχαν διαδραστική ενημέρωση σχετικά με βασικές αρχές οδηγικής συμπεριφοράς. Παράλληλα, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, μοιράσθηκε σχετικό έντυπο υλικό .

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΔΚΕΚΑΠ Αν. Σκαρμούτσος σημειώνει ότι: «Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου μας, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για τους μικρούς μαθητές, μέσα από μια φιλική και ευχάριστη διαδικασία να έχουν μια πρώτη επαφή με τους κανόνες που ορίζουν την ασφαλή οδήγηση. Η ΔΚΕΚΑΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά να παρέχει πλήρως αυτή τη δυνατότητα, συντηρώντας και αξιοποιώντας κατάλληλα το χώρο, έτσι ώστε να είναι ασφαλής και προσβάσιμος σε παιδιά και εκπαιδευτικούς».

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα λειτουργεί καθημερινά από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. ενώ για επισκέψεις κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο 26310-55068-69.

kyklofor parko1kyklofor parko3

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1773 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.