Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:40 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 11:26

Ο Αθανάσιος Τορουνίδης (Υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ) στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Συνεργασία πολιτικών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων για να μπει η  Αιτωλοακαρνανία σε αναπτυξιακή πορεία»

Ζητήματα που αφορούν στην τοπική οικονομία, στην παραγωγή και στην εξωστρέφεια των προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αθ. Τορουνίδης  στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, με τον πρόεδρο Παναγιώτη Τσιχριτζή και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα την Πέμπτη 13 Ιουνίου με κοινή συνισταμένη όσων συμμετείχαν την ανάγκη για μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των βουλευτών με την Αυτοδιοίκηση και τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις της Αιτωλοακαρνανίας.

«Αν υπήρξε ένας λόγος που δεν αξιοποίησε η Αιτωλοακαρνανία τα πλεονεκτήματά  της ήταν το ότι δεν καθίσαμε όλοι μαζί να καταρτίσουμε ένα συνολικό σχέδιο για την επόμενη μέρα.  Είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα master plan για τον τόπο μας ώστε να βάλουμε την Αιτωλοακαρνανία σε δημιουργική και παραγωγική  πορεία,  διεκδικώντας από την κεντρική εξουσία τους αντίστοιχους πόρους», επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής.

Ακόμη ο κ. Τορουνίδης αναφέρθηκε και στους τομείς του προγράμματος του ΚΙΝΑΛ για την άμεση τόνωση της επιχειρηματικότητας, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

-Μείωση των έμμεσων φόρων σε τομείς και κλάδους που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επανεκκίνηση της Οικονομίας όπως η εστίαση, ο τουρισμός, το κρασί, οι ζυθοποιίες.

-Κίνητρα σε όσους επενδύουν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Να προχωρήσουμε σε στοχευμένη και σημαντική μείωση του χρόνου απόσβεσης μιας επένδυσης με προστιθέμενη αξία.

-Απαλλαγή  για 3 χρόνια από συνταξιοδοτικές εισφορές νέους που ξεκινούν την δική τους επιχείρηση ή επαγγελματική δραστηριότητα.

 

Διαβάστηκε 1257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/