Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:20 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 00:46

Στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της ΕΛ.ΑΣ. η Δ.Α. Ακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της ΕΛ.ΑΣ που γίνεται στα Τρίκαλα πέρασε η ομάδα της Δ.Α Ακαρνανίας ,μετά την νίκη στον σημερινό ημιτελικό απέναντι στην  Δ.Α Γρεβενών. Οκτώ συνολικά Αστυνομικές Διευθύνσεις, συμμετέχουν στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξάγεται φέτος στα Τρίκαλα,από το παράρτημα  Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, με την συνεργασία της ΕΠΣΤ Τρικάλων και οι αγώνες πραγματοποιούνται από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου.

Συμμετέχουν οι: Δ.Α  Τρικάλων, Καρδίτσας, Ακαρνανίας, Φθιώτιδας, Γρεβενών, Ροδόπης, Λευκάδας και Μαγνησίας.

Η ομάδα της Ακαρνανίας νίκησε με σκορ 4-2 την αντίστοιχη ομάδα της Δ.Α Γρεβενών ,στον αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα.

Ο Βαγενάς στο 3′ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σ.Τζωρτζώπουλος ,ενώ ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Καινουργίου στο 44′  ,με εκπληκτικό σουτ από τα 50 μέτρα πέτυχε το γκολ του πρωταθλήματος και έκανε το 2-0, το οποίο είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα των Γρεβενών μείωσε σε 2-1 στο 46′,ενώ και πάλι ο Τζωρτζόπουλος στο 60′ σκόραρε και έκανε το 3-1.Στο 70′ ο Αυδής σημείωσε και 4ο γκολ για τους Ακαρνάνες,ενώ στο 82′ η ομάδα των Γρεβενών μείωσε στο τελικό 2-4.

Την Παρασκευή το απόγευμα η Δ.Α Ακαρνανίας θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Τρικάλων, η οποία επικράτησε στον άλλο ημιτελικό, της Ροδόπης με σκορ 4-3. Με την Δ.Α Ακαρνανίας αγωνίζονται  οι Καινουργιώτες Αστυνομικοί,Αποστόλης Αγγέλης, Βαγγέλης Ξηροκώστας,Σωκράτης Τζωρτζόπουλος και Οδυσσέας Ψηλός.

Διαβάστηκε 812 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.