Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:47 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 20:01

Τελετή Λήξης Σχολικής Χρονιάς στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πλούσιο αποχαιρετιστήριο πάρτυ, που περιελάμβανε παιγνίδι. ψήσιμο σουβλακιών, θεατρική παράσταση, χορευτικά μαθητών και ενηλίκων και πολύ καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στο 8ο Δημοτικό Σχολείου Αγρινίου.

image 14

image 07

image 09

imagex 04

image 01

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κος Χαράλαμπος Κολύδας δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: "Φέτος θεωρούμε πως ήταν μια πετυχημένη χρονιά για εμάς. Είχαμε την ευτυχία να υπάρχει μια καλή χημεία ανάμεσα στους δασκάλους και στα παιδιά αλλά και με τον συλλογό μας. Αυτό φαίνεται και από το παραγόμενο αποτέλεσμα στο σχολείο. Εκτός του οτι έχει αλλάξει όψη εξωτερικά και εσωτερικά έχει συμμετάσχει και σε πάρα πολλές δραστηριότητες όπως  αιμοδοσία, το θεατρικό που κάναμε στον ΑΝΕΣΙΣ  την προηγούμενη εβδομάδα, πετυχημένες εκδρομές, όπως στην Βουλή των Ελλήνων, αλλά και άλλες θεματικές και διδακτικές εκδρομές και δράσεις του συλλόγου, ο οποίος είναι σε άριστη συνεργασία με το σύλλογο των διδασκόντων. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουμε φθάσει σε πολύ καλό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται και οι γονείς.

Σήμερα είναι η τελετή λήξης και θα αποχαιρετίσουμε τα παιδια της 6ης που θα πάνε στο Γυμνάσιο και τους ευχόμαστε να θυμούνται με νοσταλγία τα χρόνια που πέρασαν στο Δημοτικό. Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς, σε όλους τους δασκάλους και σε όλους τους μαθητές καλή ξεκούραση καί καλό καλοκαίρι και να μαζέψουν δυνάμεις για την επόμενη σχολική χρονιά."

b.ntoyka k.mpelegrini

Οι κες Βασιλική Ντούκα και Κωνσταντίνα Μπελεγρίνη

Μίλησαν απίσης στην Χρύσα Σπαή οι δασκάλες της ΣΤ' τάξης που διοργάνωσαν την θεατρική παράσταση "Γοργόνες και Μάγκες" κα Κωνσταντίνα Μπελεγρίνη και η κα Βασιλική Ντούκα, οι οποίες δήλωσαν: "Εχουμε διοργανώσει την γιορτή ληξης της 6ης τάξης του σχολείου και παρουσιάζουμε με τα παιδιά την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες», το γνωστό μιούζικαλ.

imagex 30

Είναι ένα αποχαιρετηστήριο πάρτυ και ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και στα παιδάκια καλή πρόοδο γιατι φεύγουν και συνεχίζουν στο Γυμνάσιο και όλα να πάνε καλά στην ζωή τους. Καλή ξεκούραση σε ολους.

Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δούλεψαν την θεατρική παράσταση, το χάρηκαν, διασκέδασαν και μέσα από αυτή την παράσταση αναδείχθηκαν και προσωπικότητες και ταλέντα των παιδιών που και εμείς οι εκπαιδευτικοί καμιά φορά δεν τα ξέρουμε. Μας εξέπληξαν πραγματικά. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι."

image 11

image 13

imagex 02

imagex 07

imagex 08

imagex 09

imagex 11

imagex 12

imagex 13

imagex 14

imagex 15

imagex 17

imagex 18

imagex 19

imagex 21

imagex 22

imagex 23

imagex 24

imagex 25

imagex 26

imagex 27

imagex 28

imagex 31

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

 

 

Διαβάστηκε 6465 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 21:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033