Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:27 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 19:52

Βράβευση του Μεσολογγίτη επιστήμονα Ηλία Φερέτη στο 52ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατά την διάρκεια του 52ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου 6-8 Ιουνίου, στο οποίο συμμετείχαν και μεγάλες προσωπικότητες της Οφθαλμολογίας από το Εξωτερικό, Ευρώπη και Αμερική, έγινε βράβευση του Ηλία Φερέτη με το βραβείο ΤΡΑΝΤΑ.

Το Συνέδριο έγινε στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ στην Αθήνα. Ο κ. Ηλίας Φερέτης έδωσε διάλεξη επ’ ευκαιρία της βράβευσης του, στην Αίθουσα ΣΚΑΛΚΩΤΑ του ΜΕΓΑΡΟΥ.

Το ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΡΑΝΤΑ δίνεται κάθε 2 χρόνια σε εξέχοντες Οφθαλμιάτρους, που διαχρονικά είχαν μεγάλη προσφορά στην Επιστήμη της Οφθαλμολογίας. Το βραβείο έχει καθιερωθεί προς τιμήν ενός μεγάλου Έλληνα Οφθαλμιάτρου, του Αλ. Τράντα, με μεγάλη διεθνή αναγνώριση.

Ο Σύλλογός μας εκφράζει, τα θερμά του συγχαρητήρια για τη βράβευση και μας κάνει υπερήφανους σαν Μεσολογγίτες, καθώς η φήμη του συμπολίτη μας ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια της χώρας μας, αφού συμπεριλαμβάνεται μεταξύ μεγάλων προσωπικοτήτων της Οφθαλμολογίας, από την Ευρώπη και την Αμερική.

Εκ μέρους δε του Συλλόγου, ευχόμαστε ολόψυχα στον Ηλία Φερέτη κι’ άλλες επιτυχίες, με παρόμοιες διακρίσεις στο μέλλον.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αντύπας Γεώργιος
(Αντιστράτηγος ε.α.)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 2643 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.