Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:44 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 19:44

Μπαράζ πληρωμών στο τέλος του μήνα για συντάξεις, ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και προνοιακά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην αναμονή βρίσκονται οι δικαιούχοι των συντάξεων του Ιουλίου, του ΚΕΑ Ιουνίου και των επιδομάτων ενοικίου και προνοιακών για τον Ιούνιο. Ήδη έχει εγκριθεί η επιχορήγηση του ΟΠΕΚΑ, ο οποίος θα προχωρήσει στην πληρωμή τους στο τέλος του Ιουνίου.

Αναλυτικά οι πληρωμές που θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα του μήνα:

Συντάξεις Ιουλίου 2019

Από τις 25 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής των συντάξεων του Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου θα πληρωθούν οι συντάξεις ΟΑΕΕ και ΟΓΑ. Την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα πληρωθούν οι συντάξεις Δημοσίου, ΙΚΑ, ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, αλλά και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος. Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές την Τρίτη 2 Ιουλίου, ενώ τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα πληρώσουν την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019.

ΚΕΑ Ιουνίου 2019

Αναρτήθηκε στην «Διαύγεια» η εγκριτική απόφαση χρηματοδότησης του ΟΠΕΚΑ για την πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Η απόφαση λέει μεταξύ άλλων: «Εγκρίνουμε δαπάνη ύψους 53.247.726,20 € σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης μηνός Ιουνίου έτους 2019»

Η πληρωμή του ΚΕΑ για τον Ιούνιο του 2019 αναμένεται να γίνει την τελευταία εβδομάδα, μεταξύ 24 και 28 του μήνα.

Επίδομα Ενοικίου (Γ΄ Δόση) 2019

Δαπάνη ύψους 33 εκ. ευρώ εγκρίθηκε για την καταβολή του επιδόματος ενοικίου του Ιουνίου 2019 (Γ΄Δόση), σύμφωνα με απόφαση της Υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου. Η απόφαση λέει μεταξύ άλλων: «Εγκρίνουμε δαπάνη ύψους 33.000.000,00€ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής της πληρωμής Επιδόματος Στέγασης μηνός Ιουνίου 2019».

Η πληρωμή του για τον Ιούνιο του 2019 αναμένεται να γίνει την τελευταία εβδομάδα, μεταξύ 24 και 28 του μήνα.

Προνοιακά Επιδόματα Ιουνίου 2019

Δαπάνη ύψους 75 εκ. ευρώ έχει εγκριθεί για την πληρωμή ίσου ποσού για τα προνοιακά επιδόματα του Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με απόφαση της Υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, «εγκρίθηκε δαπάνη σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΠΕΚΑγια την κάλυψη των δαπανών χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε Άτομα με Αναπηρία».

Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα καταβάλλονται πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους και σε σταθερή ημερομηνία, η οποία είναι η 25η του κάθε μήνα.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1361 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 19:47
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.