Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:56 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 01:00

Ο Γιώργος Βασιλείου υποψήφιος βουλευτής στο «ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΥ Ι. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ «ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

«Η Δύναμη που ενώνει το χθες με το σήμερα και

αγωνίζεται για το αύριο»

Στη ζωή υπάρχουν στιγμές που καθένας, από εμάς, καλείται να πάρει μια απόφαση για τον δρόμο τον οποίον πρέπει να ακολουθήσει. Και είναι ευλογία όταν τη στιγμή αυτή γνωρίζεις ότι σε καλεί το καθήκον απέναντι στην Χώρα σου, στους συνανθρώπους σου, στις επόμενες γενιές που θα κληρονομήσουν τον ευλογημένο αυτόν τόπο.

Αυτή τη στιγμή ευκαιρίας για προσφορά στην Πατρίδα και στην Αιτωλοακαρνανία, μου την έδωσε ο Πρωθυπουργός της Χώρας και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξης Τσίπρας. Τον ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας, καθώς επίσης την Τοπική και Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που πρότειναν την υποψηφιότητά μου στο Νομό μας για να εκπροσωπήσω επάξια τους Αιτωλοακαρνάνες, την επόμενη κρίσιμη τετραετία της Χώρας μας.

Ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, όπως ορίζει ο Νόμος, παραιτούμαι από την ιδιότητα τού Υπευθύνου του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θέση από την οποία διακόνησα,  πάντοτε με ευσυνειδησία και υψηλή αίσθηση  του καθήκοντος. Εφ εξής, οποιαδήποτε θέση, δήλωση και κριτική εκφράσω απηχούν αυστηρά τα προσωπικά μου πιστεύω, τις δικές μου αξίες και αλήθειες και όχι βεβαίως της Εκκλησίας της Ελλάδος, από την οποία δεν φεύγω.

Συνεχίζω, ως ενεργό μέλος Αυτής και ως ενεργός πολίτης της Χώρας μου, προκειμένου μαζί να ενώσουμε το χθες με το σήμερα και να αγωνισθούμε όλοι, από κοινού, για ένα καλύτερο αύριο, αυτό που δικαιούται ο Λαός της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και ολόκληρης της Χώρας. Δεν ελπίζω απλά σε ένα καλύτερο αύριο, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό είναι απόλυτα εφικτό με πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας όλων μας, ανεξαρτήτως παρατάξεων και διαχωριστικών γραμμών.  

Μετά τιμής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιώργος Βασιλείου, γεννήθηκε στο Αγρίνιο, τον Ιούλιο του 1966.

Είναι Θεολόγος και Δημοσιογράφος.

Φοίτησε στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών καθώς και στην Θεολογική Σχολή Αθηνών.

Διετέλεσε Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος επί δεκαοκτώ συναπτά έτη, Εκπρόσωπος Τύπου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Αθήνα, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του Αθηναϊκού Κέντρου Τύπου και Ενημέρωσης, Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας «Η Ορθοδοξία στην Ελλάδα και τον κόσμο», Σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λεοντουπόλεως του Πατριάρχειου Αλεξανδρείας.

Ο Γιώργος Βασιλείου, διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς Πρόεδρος του Φοιτητικού Συνδέσμου της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.

Το 2019 αναγορεύτηκε Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Επί πολλά έτη υπήρξε αρθρογράφος του επαρχιακού και αθηναϊκού Τύπου σε πολιτικά, κοινωνικά και θεολογικά ζητήματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Διαβάστηκε 1451 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/