Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 12:47

ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου: Πρωτότυπες δημιουργίες των σπουδαστών Κομμωτικής με άρωμα Hollywood

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου οι σπουδαστές της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ παρουσίασαν το project «RED CARPET» με θέμα διαχρονικά χτενίσματα από βραδιές απονομής των Oscars.

Όλοι οι σπουδαστές, μοντέλα και δημιουργοί, σε συνεργασία με τις υπεύθυνες καθηγήτριές τους, επιμελήθηκαν χτενίσματα και styling με στόχο να φωτογραφηθούν στο ¨Κόκκινο χαλί ¨και να δείξουν μέσα από τις δημιουργίες τους τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησαν.

Ακολούθησε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αγρινίου, όπου παρουσιάστηκε βιντεοταινία με όλο το φωτογραφικό υλικό του project.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ κος. ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,  συνεχάρη τους σπουδαστές  και δήλωσε ότι τέτοιου είδος εκδηλώσεις δικαιώνουν το έργο του εκπαιδευτικού, αναβαθμίζουν το ρόλο της σχολικής κοινότητας και προάγουν το θεσμό της επαγγελματικής κατάρτισης.

Υπεύθυνες καθηγήτριες:

Μαγκλάρα Μαριάνθη & Μαμασούλα Γεωργία

Ευχαριστούμε τις εκπαιδευτικούς : Δεβαμτζή Ελένη, Κοσμά Παναγιώτα, Κουτσοσπύρου Μαρία και Τσαμπά Δήμητρα για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν, ώστε να υλοποιηθούν τα συγκεκριμένα project:

Τα καταστήματα:

  • ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – STUDIO KARAPANOS
  • ΕΠΩΝΥΜΟ – ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ ΠΟΠΗ
  • KATEFIDI PHOTOGRAPHY

ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Διεύθυνση: Εθνική Οδός Αγρινίου – Αμφιλοχίας

Τηλέφωνο: 26410 32982 – Fax : 26410 23008

E-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http:// iek–oaed-agriniou.blogspot.gr

 

 

Διαβάστηκε 478 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 12:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.