Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 12:37

Θανάσης Παπαθανάσης: "Ο Φαρμακοποιός αποτελεί σημαντικό πυλώνα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Προτεραιότητά μας να παρεμβαίνουμε στα Ευρωπαϊκά όργανα και να αναβαθμίζουμε διαρκώς το Ρόλο του Φαρμακοποιού» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Φαρμακοποιών που πραγματοποιήθηκε στην Κρακοβία.

Στην Κρακοβία της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης των Φαρμακοποιών. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις ενέργειες της Ένωσης σε σχέση με τα νέα όργανα που θα εκλεγούν στην Ευρωπαϊκή Ενωση μετά τις Ευρωεκλογές. Επίσης έγινε αναφορά σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και ο ρόλος του Φαρμακοποιού είναι σημαντικός όπως η πρόληψη, η συμμόρφωση των ασθενών στις θεραπείες, ο εμβολιασμός, η φαρμακοεπαγρύπνηση και η αναγκαιότητα της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες.

« Ο Φαρμακοποιός αποτελεί σημαντικό πυλώνα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και ο ρόλος του στην πρόληψη αλλά και στην εξοικονόμηση πόρων για τα εθνικά συστήματά υγείας είναι κομβικός.

Στόχος μας η διαρκής εκπαίδευση του Φαρμακοποιού  και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους πολίτες» κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.

Διαβάστηκε 367 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.