Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 10:54

Συναυλία στην Κωνσταντινούπολη για τη Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την άκρως τιμητική πρόσκληση στην μέχρι τώρα πορεία της και στα όσα έχει καταφέρει δέχτηκε η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας. Στις 28 Αυγούστου θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για μια μοναδική συναυλία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο προσκεκλημένη του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου.

Η συναυλία θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα και θα γίνει στις 31 Αυγούστου. Σε συνεννόηση με την Ελληνική Πρεσβεία και το ιστορικό Ζωγράφειο Λύκειο θα γίνει και μια εκδήλωση μικρότερης χρονικής διάρκειας για τους Έλληνες της Πόλης. Οι συμβολισμοί που πηγάζουν από την παρουσία της Φιλαρμονική Μας στην Πόλη είναι τεράστιοι και τιμούν τον Δήμο μας.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και πολλές ακόμη μουσικές επιτυχίες στην Φιλαρμονική μας. Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και το όνομα του/της καλλιτέχνη που θα συμπράξει η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας στην καλοκαιρινή της συναυλία.

e-maistros.gr

 

Διαβάστηκε 361 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.