Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 10:48

Στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σκύλος θεραπείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα Παιδιά της Πρώιμης Θεραπευτικής Εκπαιδευτικής Παρέμβασης χθες έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία. Η σκυλίτσα Perfect Eyes Angel DCV επισκέφθηκε τα Παιδιά μας και έπαιξε μαζί τους, διδάσκοντας όλους μας την μεγάλη αξία της υπομονής και της φροντίδας.. Η σκυλίτσα είναι 2,5 χρονών και έχει εκπαιδευτεί ως σκύλος θεραπείας από τον ιδιοκτήτη της που είναι εκπαιδευτής και εκτροφέας σκύλων ράτσας γερμανικού μποξερ και παράλληλα είναι ατρόμητη, θαρραλέα, πιστή και εξαιρετική φύλακας, όπως φυσικά όλα τα σκυλιά μπόξερ.

Τα παιδιά δεν έχασαν ευκαιρία να την αγκαλιάσουν και να τη χαϊδέψουν. Υπήρξε έντονο το συναίσθημα της αλληλεπίδρασης μεταξύ τους. Μας εντυπωσίασε για την τρομερή της αδυναμία στα μικρά παιδιά, προσπαθώντας να γίνει η νταντά τους ακόμη και αυτές τις λίγες ώρες…Χαμόγελα, χαρούμενες φωνούλες πλημμύρισαν παντού!

Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτή – εκτροφέα σκύλων κ.Κωνσταντίνο Μπιτσικώκο και τη σκυλίτσα Perfect Eyes Angel DCV για τα όμορφα συναισθήματα που μας χάρισαν!

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 420 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.