Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:13 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 18:53

Παναιτωλικός: Τίτλοι τέλους για τρεις!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρεις παίκτες του Παναιτωλικού που έγραψαν αρκετά αγωνιστικά χιλιόμετρα στα κοντέρ τους τα προηγούμενα χρόνια, δεν υπολογίζονται για την επόμενη μέρα. Ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο Νίκος Μαρινάκης και ο Δημήτρης Χαντάκιας, ενημερώθηκαν από την ομάδα για την απόφασή της και κλήθηκαν να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους.

Ο πρώτος στην τετράχρονη παρουσία του στο Αγρίνιο, υπερασπίστηκε για περισσότερες από 100 φορές την εστία του Παναιτωλικού, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική. Ο Μαρινάκης ήρθε το καλοκαίρι του 2017 από τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε 51 φορές. Τρεις περισσότερες από τον Χαντάκια που «ανέβηκε» από την Κ20 πριν τέσσερα χρόνια, αλλά τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα.

Από το περσινό ρόστερ αποτελούν παρελθόν οι Μάζουρεκ, Άργκους, Πάουλο, Τσοκάνης, Βασιλούδης, των οποίων τα συμβόλαια έληξαν. Ο Ντίας και ο Λουσέρο είναι οι μόνοι που ανανέωσαν. Ο Μανά έλυσε νωρίς το συμβόλαιό του και τώρα έρχεται η σειρά των τριών.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1048 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.