Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:11 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 18:49

Εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου για τα παιδιά της πρώτης δημοτικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τιμητική εκδήλωση στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες, για τα παιδιά των μελών του συλλόγου που θα εγγραφούν στην πρώτη τάξη του δημοτικού.Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό μας Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε, όπως το πρώτο δεκαήμερο του προσεχούς Σεπτεμβρίου, διοργανώνει τιμητική εκδήλωση στα γραφεία του Συλλόγου μας , για τα παιδιά των μελών μας που θα εγγραφούν στην πρώτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου τη σχολική χρονιά 2019-2020.

Στην εκδήλωση αυτή θα δοθούν δωρεάν σχολικές τσάντες και διάφορα άλλα σχολικά είδη.

Προς τούτο καλούμε τους γονείς των παιδιών αυτών να προσκομίσουν στα γραφεία μας βεβαίωση εγγραφής από το αρμόδιο Σχολείο.

Η ακριβής ημερομηνία και ώρα της εκδήλωσης , θα ανακοινωθεί εγκαίρως και θα ειδοποιηθούν όλοι όσοι προσκομίσουν τη σχετική βεβαίωση.

 

Διαβάστηκε 449 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.