Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:33 μμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 18:13

Μελίνα Μακρή: Ξεσπά ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών με το νέο της τραγούδι «Δεν ζω»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα ηχηρό μήνυμα περιλαμβάνει το νέο τραγούδι της Μελίνας Μακρή, μέσω του οποίου η γνωστή τραγουδίστρια ξεσπά ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών.

«Δεν ζω» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της ερμηνεύτριας, η οποία έλαμψε στο πρόσφατο «Your Face Sounds Familiar», φτάνοντας μέχρι τον τελικό, και κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Το τραγούδι τόσο στη μουσική όσο και τους στίχους φέρει την υπογραφή του δημοφιλούς τραγουδοποιού Βασίλη Δήμα, μαζί με τον οποίο η Μελίνα Μακρή τραγούδησε την επιτυχία «Οφθαλμαπάτη».

Την παραγωγή έκανε ο μόνιμος συνεργάτης της, Κώστας Καλημέρης και την ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό ο Mark F Angelo.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το τραγούδι το «Δεν ζω» συνοδεύεται κι από ένα πολύ δυνατό video clip, που απεικονίζει με γλαφυρό τρόπο τον φαύλο κύκλο της ερωτικής εξάρτησης και της ψυχοσωματικής κακοποίησης μιας γυναίκας μέσα σε μια άρρωστη σχέση.

Η Μελίνα Μακρή εδώ δίνει το παράδειγμα, εμπνέοντας όλες τις γυναίκες που ζουν αυτόν τον εφιάλτη να σπάσουν τα δεσμά τους και να απελευθερωθούν, γιατί μια καλύτερη ζωή τους περιμένει εκεί έξω!

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Παπαδάκου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

 

Διαβάστηκε 2048 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.