Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 17:59

Συγχαρητήρια της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας σε Ν. Φαρμάκη και Κ. Λύρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΔΗΜ.Τ.Ο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας συγχαίρει τον νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκη, το νέο δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Κώστα Λύρο και όλους τους δημάρχους που εκλέχτηκαν στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

H ανακοίνωση:
Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές, τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους, τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που υποστήριξαν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών καθώς επίσης την γραμματεία οργανωτικού και ειδικά τον γραμματέα μας κ. Κονταδάκη Στυλιανό για την άψογη συνεργασία μας πριν αλλά και κατά την διάρκεια τον εκλογών που μας πέρασαν.

Η ισχυρή συμμετοχή στις εκλογές σημαίνει ισχυρή Δημοκρατία και ισχυρή Ελλάδα και βέβαια ευχαριστούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες αλλά και όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία δίνοντας καθαρή νίκη.

Η επόμενη ημέρα για την Πατρίδα περνά μέσα από την πολιτική αλλαγή που έρχεται και που σύντομα η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κληθούν να τη διαμορφώσουν.

Ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε μεταρρυθμίσεις που θα ενθαρρύνουν τις επενδύσεις, θα ενισχύσουν την οικονομική ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Μια πολιτική που θα ωφελήσει την Ελλάδα και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της.

Τώρα, περισσότερο παρά ποτέ, πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί, σκληρά για να επανορθώσουμε μια τραυματισμένη από την κρίση κοινωνία.

Συνεχίζουμε δυναμικά για τη «Μητέρα των Μαχών», τις Εθνικές Εκλογές με ενότητα, ομοψυχία και υπευθυνότητα για να φτιάξουμε επιτέλους την φωτεινή Ελλάδα.

Την Ελλάδα της αισιοδοξίας, της δημιουργίας, της προόδου!

Η νέα εποχή έρχεται και το Μεσολόγγι και η ευρύτερη περιοχή μας πρέπει και θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας και τα μέλη του συμβουλίου.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 745 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/