Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:33 μμ
 
wm small
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 01:34

Χάλκινο μετάλλιο για την αθλήτρια του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Μπιτσικωκου Δημητρα στο G1 στην Αυστρία.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση G1  συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με την αθλήτρια Μπιτσικωκου Δημητρα  στα - 63 κιλά νεανίδων ,όπου κατέκτησε το  χάλκινο μετάλλιο μετά από  3αγώνες.  Το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογουμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία taekwondo και συμμετείχαν 1100 αθλητές από όλο τον κόσμο.  Η αθλήτρια  με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο κατέκτησε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις το χάλκινο μετάλλιο.  Στον ημιτελικό ηττήθηκε από μια εξαιρετική αθλήτρια . Η συνεργασία με  τον προπονητή  της ήταν εξαιρετική για μια ακόμη φορά αφού η Μπιτσικωκου τα  τελευταία  2  χρόνια έχει κατακτήσει εκτός από το χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο και άλλα 9 μετάλλια σε βαθμολογουμενα G1 και G2 τουρνουά , δείχνοντας ότι είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης στην κατηγορία  της . Στο πρωτάθλημα συμμετείχε και η αθλήτρια από τον σύλλογο Νέας Ιωνίας  η πρωταθλήτρια Κουτρουμπη Κέλλυ όπου μετά απο2 αγώνες ηττήθηκε στο αγώνα για τα μετάλλια κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση.  Κοντά στις αθλήτριες ήταν και η αθλήτρια  Καλτση  Φαίη όπου  δεν αγωνίστηκε αλλά ήταν κοντά σε όλη την ομάδα.

Το ΔΣ  συγχαίρει την αθλήτρια Μπιτσικωκου Δημητρα αλλά και τον προπονητή της Κακαρελη Νίκο  για την μεγάλη επιτυχία και τους  εύχεται καλή επιτυχία στο  πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο.

Διαβάστηκε 771 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.