Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:55 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 17:45

Όμορφη και χαρούμενη βραδιά στο Θεατράκι από «Τα Μανουσάκια 2017»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης των δραστηριοτήτων της περιόδου 2019-19 του Λαογραφικού Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου » ΤΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΙΑ 2017″  το βράδυ της Τετάρτης. Μικροί και μεγάλοι των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ενθουσιάζοντας το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε το θεατράκι του παλιού μύλου του Κακαβιά που βρίσκεται πίσω από την πλατεία Τρία Φανάρια.

Πολλά συγχαρητήρια στη χοροδιδάσκαλο κα. Αφροδίτη Παππά που συνέβαλε στα μέγιστα στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και γενικότερα στην προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ούτως ώστε  τα χορευτικά τμήματα να είναι κατάλληλα καταρτισμένα σε  επίπεδο ικανότητας και γνώσης.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγρινίου για την τοποθέτηση του παταριού στο θεατράκι καθώς εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε την βραδιά της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 457 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.