Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:59 μμ
 
wm small
Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019 09:29

Με εξαιρετικές εντυπώσεις η μουσικοθεατρική παράσταση "Το αποτύπωμα" στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου παρουσίασε με τεράστια επιτυχία τη μουσικοθεατρική παράσταση «Το αποτύπωμα», παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Μαρίας Παπαγεωργίου αλλά και πλήθους πολιτών. Tη σκηνοθεσία και διδασκαλία ομάδας χορωδίας υπέγραψε η κ. Ευσταθία Γρέντζελου και την επιμέλεια μουσικής ο κ. Γιώργος Αθανασόπουλος.

Το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής τα τελευταία χρόνια δηλώνει μια ποιοτική καλλιτεχνική παρουσία, εκπροσωπώντας την πόλη του Αγρινίου και σε άλλα σημεία της Ελλάδος.

«Το αποτύπωμα» συμπλήρωσε και συνεχίζει την πορεία του τμήματος έπειτα από τις προηγούμενες μουσικοθεατρικές παραστάσεις («Μνήμες από χώμα και νερό», «Άνω θρώσκω», «Ο τόπος», «Το χρυσό δεκανίκι», «Αχελώος, το ποτάμι μιλούσε…»), ανεβάζοντας έτσι τον ποιοτικό πήχυ, ακόμη πιο ψηλά, εφόσον συνδύασε λόγο, ήχο, εικόνα, εικαστικά στοιχεία και δραματοποίηση, με κεντρική αναφορά στον άνθρωπο.

Τέλος, εξαιρετικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε η παράσταση, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες με κύριο στοιχείο την ομαδικότητα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέσπασαν το ενθουσιώδες παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που για άλλη μια φορά κατέκλυσε το χώρο από νωρίς.

 

Διαβάστηκε 369 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.