Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:52 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 16:59

Κοινωφελής Εργασία: Τετράμηνη παράταση – Τον Οκτώβριο ο β΄κύκλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η παράταση αφορά σε 30.333 εργαζομένους

Τέσσερις μήνες θα είναι τελικά η παράταση για τον α΄κύκλο Κοινωφελούς Εργασίας που αφορά 30.333 εργαζόμενους κι έληγε κανονικά στις 10 Ιουνίου.

Αυτό τόνισε, μιλώντας στη Βουλή επί της σχετικής τροπολογίας, ο υφυπουργός Εργασίας Κ. Μπάρκας. Όπως είπε, η τετράμηνη παράταση αντί για δίμηνη που είχε αρχικά ειπωθεί, δίνεται:

  • Για να μην υπάρχουν χρονικά κενά μεταξύ των δύο προγραμμάτων, καθώς συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για τον β΄κύκλο της Κοινωφελούς, ο οποίος θα ξεκινήσει να υλοποιείται από τον Οκτώβριο.
  • Να συμπέσει με την ανάληψη των καθηκόντων των νέων δημοτικών Αρχών.

Η σχετική τροπολογία ψηφίζεται στο πλαίσιο του ν/σ Κύρωση των επιμέρους συμβάσεων για τα Έργα V και VI της από 06-09-2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος «Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος» και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της Υγείας».

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστηκε 824 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία