Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:24 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 18:23

Μεσολόγγι: Συγχαρητήρια επιστολή του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου προς τον νέο Δήμαρχο Κ. Λύρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου σας απευθύνει τα θερμά της συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου. Είναι γεγονός ότι οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας, έχουν επηρεάσει βαθύτατα και την πόλη του Μεσολογγίου, η οποία μετράει αναρίθμητες πληγές. Σε αυτό το δύσκολο και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, καλείστε να φέρετε εις πέρας μια εξαιρετικά απαιτητική αποστολή, αυτήν της προάσπισης και προαγωγής των συμφερόντων των πολιτών και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να αποκτήσει το Μεσολόγγι τη δυναμική και την ανάπτυξη που του αξίζει.

Επιπρόσθετα, είναι σημαντικό για εμάς που ένα Μέλος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών εκπρόσωπος στα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα των εμπόρων καθώς και στο Επιμελητήριο, εξελέγη στην θέση του Δημάρχου της πόλης, αφού είναι σε θέση να γνωρίζει και να αφουγκράζεται τα προβλήματα των επιχειρηματιών. Ευελπιστούμε, λοιπόν, ότι  μέσα από τη θέση σας θα εκπροσωπήσετε επάξια τον επιχειρηματικό κόσμο και θα δώσετε έμφαση στην προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος, ο οποίος επί σειρά ετών είναι αρωγός στις διεκδικήσεις του Δήμου και συνεργάτης των Δημοτικών Αρχών, είναι έτοιμος και πάλι για μια αγαστή συνεργασία και διαρκή επικοινωνία με το ανώτατο θεσμικό όργανο της πόλης, ώστε να επιτευχθούν μακροχρόνιοι στόχοι που θα θέσουν το Μεσολόγγι σε τροχιά ανάπτυξης. Τις θερμότερες ευχές μας για μία επιτυχημένη και παραγωγική θητεία!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ                                  ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΣΣΟΒΑ   

Διαβάστηκε 338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.