Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:56 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 17:47

Αγρίνιο: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγίου Δημητρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησαν  νωρίς το πρωί  και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγίου Δημητρίου από τη διασταύρωση με την οδό Τερτσέτη  έως τα φανάρια στην πλατεία Χατζοπούλου.

Το συγκεκριμένο  έργο  αφορά παρεμβάσεις ευρείας κλίμακας αποκατάστασης φθορών σε δρόμους της πόλης.  Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών για την ομαλή διέλευση των οχημάτων και την ασφαλή κίνηση των πεζών.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται σε ένα εκτεταμένο πλέγμα ασφαλτοστρώσεων και συντήρησης δρόμων  του Δήμου Αγρινίου. Η προσπάθεια, να γίνει η πόλη μας μια βιώσιμη πόλη με  επαρκείς  υποδομές και υπηρεσίες,  είναι αδιάλειπτη. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση και εργατικότητα το έργο μας».

 

Διαβάστηκε 276 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.