Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 21:54

Στον αέρα βρίσκεται η «μηχανοπαρέα» και τα μυθεύματά της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εφαρμογή της απόφασης του Δικαστηρίου είναι αυτή τη φορά που έχει προκαλέσει την αντίδραση της γνωστής «μηχανοπαρέας», η οποία και δείχνει αδύναμη να αντιληφθεί το τι πραγματικά έχει συμβεί…και συνεχίζει την επιχείρηση τρομοκράτησης, αυτή τη φορά εφευρίσκοντας νέα μυθεύματα.

Δεν πείθει κανέναν.

Όπως είναι γνωστό, τα ΚΥΔ που αντέδρασαν στον ωμό εκβιασμό κέρδιζαν το δικαστήριο στο οποίο είχαν καταφύγει, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα και απρόσκοπτα κάνουν τη δουλειά τους, χωρίς να ζητάνε και χωρίς να χρειάζονται, φυσικά, καμία «υπηρεσία» απ’ τον δήθεν συντονιστή. Άλλωστε, οι διασταυρωτικοί έλεγχοι γίνονται απ’ τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η αποσφαλμάτωση από τα ίδια τα ΚΥΔ, σε συνεργασία με τους παραγωγούς.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση. Και η ουσία της υπόθεσης θα κριθεί πια στο ποινικό δικαστήριο, όπου, υπενθυμίζουμε, τα ΚΥΔ έχουν προσφύγει, μηνύοντας την εταιρία των ιδιωτικών συμφερόντων που χρησιμοποιεί το λογισμικό του ΟΠΕΚΕΠΕ για να κάνει business και να αποκομίζει εκατομμύρια ευρώ, χωρίς, βεβαίως, η ίδια να διαθέτει καμία υποδομή, όπως άλλωστε αποκαλύφθηκε και στη δίκη την οποία παταγωδώς έχασε.

Κατά τα λοιπά, και με δεδομένο ότι η Έκθεση Αξιολόγησης του ΟΠΕΚΕΠΕ (την οποία και με εισαγγελική παραγγελία πλέον έχουμε στην κατοχή μας) επιβεβαιώνει απόλυτα όλα όσα έχουμε κατά καιρούς υποστηρίξει, είναι κατανοητός ο πανικός που έχει καταλάβει τη «μηχανοπαρέα», η οποία και για μια ακόμη φορά επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, ξεχνώντας πως κανείς δεν τρομοκρατείται και κανείς δεν εκβιάζεται με τα τεχνάσματά της.

Διαβάστηκε 732 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία