Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  5:27 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 20:28

Σπήλιος Λιβανός: η πολιτική οφείλει να βελτιώνει τη ζωή των πολιτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την κοινωνική διάσταση που πρέπει να έχει η πολιτική επεσήμανε ο Σπήλιος Λιβανός δίνοντας έμφαση σε δράσεις που θα στηρίζουν αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία επισκέφτηκε σήμερα το Σελίβειο Γηροκομείο Μεσολογγίου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που ζουν εκεί αλλά και με το προσωπικό και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Ο κ. Λιβανός στις επαφές που είχε εξήρε το έργο όσων στηρίζουν το Γηροκομείο το οποίο ιδρύθηκε το 1964 με δωρεά των επιφανών Μεσολογγιτών  Σελίβου και Γιαïτση, τονίζοντας πως οι κοινωνικές δομές κατά βάση, όση υποστήριξη και να έχουν, εδράζονται πάνω στους ανθρώπους. «Αυτού του είδους η κοινωνική διάσταση είναι για εμάς η πιο σημαντική στην πολιτική, η πολιτική θα έπρεπε να έχει ως στόχο να γίνει η ζωή των πολιτών καλύτερη» είπε επισημαίνοντας πως αυτός είναι και ο πυρήνας της κοινωνικής πολιτικής της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Λιβανός μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη μέσα από επενδύσεις, στήριξη της επιχειρηματικότητας και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, έτσι ώστε να μπορεί το κράτος να υποστηρίξει τις κοινωνικές δομές χωρίς να προχωρά σε υπερφορολόγηση των πολιτών.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία είχε επισκεφθεί και πέρσι, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το Σελίβειο Γηροκομείο το οποίο αποτελεί σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα υπό τη διοικητική μορφή Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ). Συντηρείται και λειτουργεί από τις προσόδους της ακίνητης περιουσίας του, τις εισφορές των φιλοξενούμενων τροφίμων και τις επιχορηγήσεις του Υπουργείου Υγείας.

 

Διαβάστηκε 615 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/