Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:48 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 18:53

Φιέστα στο γήπεδο του Παναιτωλικού για τη Χριστίνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το βράδυ είναι προγραμματισμένη στην πλατεία Δημοκρατίας η προεκλογική ομιλία της Χριστίνας Σταράκα, το μεσημέρι όμως στο γήπεδο του Παναιτωλικού πραγματοποιήθηκε η προεκλογική φιέστα της υποψήφιας δημάρχου Αγρινίου.

Έτσι εξελίχηκε η συνέντευξη τύπου παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για την παρουσίαση των έργων που θα γίνουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού και χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

 

 

Τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, όσο και ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας εξήραν τη συμβολή της Χριστίνας Σταρακά για το συγκεκριμένο έργο και με σαφήνεια παρείχαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό της. Ο Γ. Βασιλειάδης υπογράμμισε με νόημα ότι “η Χριστίνα (σ.σ. την αποκάλεσε με το μικρό της όνομα) έδειξε πάθος για το έργο αυτό” και πρόσθεσε πως σε όλη αυτή την πορεία που ο ίδιος βρέθηκε στο υπουργείο Αθλητισμού “υπήρχαν τοπικοί άρχοντες, δήμαρχοι και περιφερειάρχες, οι οποίοι σε κέρδιζαν και μπορούσες να συνεργαστείς μαζί τους για να υλοποιήσεις σοβαρές πολιτικές. Η Δυτική Ελλάδα ήταν τυχερή, είχε τον Απόστολο Κατσιφάρα, το Αγρίνιο ήταν τυχερό, είχε τη Χριστίνα Σταρακά και στο χέρι του είναι να την έχει και την επόμενη μέρα…”

 

 

Από την πλευρά του ο Φώτης Κωστούλας παραδέχθηκε πως από μόνη της η σημερινή συνάντηση είναι μια στήριξη στη Χριστίνα Σταρακά. “Δεν θέλαμε να κάνουμε αργότερα αυτή τη συνάντηση, γιατί ήθελα να δείξω στον κόσμο του Αγρινίου και στους φιλάθλους του Παναιτωλικού, πριν πάνε στην κάλπη, καλό είναι να ξέρουν ποιοι στηρίζουν την ομάδα”. Ακόμη αναρωτήθηκε με νόημα “γιατί να μη στηρίξω την κ. Σταρακά που μας βοηθά να φτιάξουμε ακόμα καλύτερο το σπίτι μας;” και πρόσθεσε “Θα στηρίξω και την σημερινή κυβέρνηση. Είμαι ξεκάθαρος. Το λέω ανοιχτά και σε όποιον αρέσει. Κανένας άλλος δεν έχει στηρίξει τον Παναιτωλικό”.

 

 

Ωστόσο ο υφπουργός Αθλητισμού έκανε το… λάθος να διευκρινίσει πως τα χρήματα για το γήπεδο του Παναιτωλικού δεν προέρχονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που τα χρήματά της διοχετεύονται αποκλειστικά σε αθλητικά έργα, αλλά από το γενικό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, άρα από χρήματα αυτά προορίζονται για πάσης φύσεως δημόσια έργα. Και εδώ ανακύπτει τόσο για την Κυβέρνηση, όσο και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι μεγάλο ζήτημα σε σχέση με τις προτεραιότητες που τίθονται. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι κακώς επιχορηγείται από δημόσιο χρήμα το γήπεδο του Παναιτωλικού, εξάλλου η ομάδα του Παναιτωλικού και οι άνθρωποί της, με το ήθος τους και τον αγώνα που έχουν δώσει κατά της αθλητικής βίας έχουν αποδείξει πως είναι από τις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού προσπάθειες στο χώρο του αθλητισμού, που αξίζουν την κρατική στήριξη.

Τι όμως είναι προτεραιότητα για την περιοχή; Η αναβάθμιση του γηπέδου του Παναιτωλικού και η επέκταση της κερκίδας του, σε εποχές μάλιστα που ο μέσος όρος των εισιτηρίων βαίνει μειούμενος ή μήπως θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα για παράδειγμα, τα αντιπλημμυρικά έργα, που έχουν εξαγγελθεί πολλάκις, αλλά ακόμη δεν έχουν προχωρήσει ή ο εκσυγχρονισμός των αρδευτικών δικτύων που τα περισσότερα έχουν καταρρεύσει; Και η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα έπρεπε να απαντήσουν… αν και στην με όσα έκανα ή δεν έκαναν έχουν απαντήσει. Η δε Χριστίνα Σταρακά, όταν ακούει περιχαρής τον υφυπουργό Αθλητισμού να λέει πως είχε τη Χριστίνα Σταρακά κάθε μέρα έξω από το γραφείο σου να πιέζει για να βρεθεί μια λύση… κάλο θα ήταν να μας πει κάποια στιγμή ως αντιπεριφερειάρχης έξω από ποια άλλα υπουργικά γραφεία ξεροστάλιασε, για να πετύχει κάτι για το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία… Γιατί, για λογαριασμό του Παναιτωλικού καλά τα κατάφερε, όμως η περιοχή έχει και άλλα θέματα, απείρως πια σημαντικά για τη ζωή και την καθημερινότητα των Αιτωλοακαρνάνων. Πέτυχε κάτι για τέτοιου είδους θέματα, όπως τα προαναφερθέντα;

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 1708 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.