Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:13 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 10:11

Η Λαϊκή Συσπείρωση της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Λαϊκή Συσπείρωση της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος, τους συνεργαζόμενους και όλους τους ψηφοφόρους της, που έδωσαν τη μάχη, ενιαία σε όλο το δήμο, στις κοινοτικές, δημοτικές, περιφερειακές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες, που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο και το σφυροδρέπανο.

Πιστοί στις θέσεις μας, που εκπορεύονται από τις σύγχρονες ανάγκες και εξυπηρετούν μόνο το λαό, χωρίς δεσμεύσεις από επιχειρηματικά συμφέροντα και με μοναδική δέσμευση τον καθημερινό αγώνα για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών, από τα προβλήματα που δημιουργούν οι αντιδραστικές πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης - κυβέρνησης και τοπικών αρχών, προειδοποιήσαμε πολύ έγκαιρα το λαό του Δήμου Μεσολογγίου για το ρόλο που θα παίξει η νέα δημοτική αρχή, όποια και αν εκλεγεί, εφόσον συντάσσεται με  τους αντεργατικούς, φοροληστρικούς νόμους της κεντρικής Διοίκησης, εφόσον είναι έτοιμη να προσφέρει "γη και ύδωρ" σε μονοπωλιακά συμφέροντα, που θα κάνουν ακόμα πιο δυσβάσταχτη την ήδη δυσχερή θέση των λαϊκών νοικοκυριών. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση, η παράταξη που στηρίχθηκε ανοιχτά από το ΚΚΕ και τους συνεργαζόμενους προοδευτικούς πολίτες, θα υπερασπίσει το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, τη δωρεάν Υγεία και μόρφωση του λαού, την υπεράσπιση και επανάκτηση δημοσίων χώρων, την ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού Αθλητισμού και Πολιτισμού.  

Γι' αυτό και είναι ξεκάθαρη η στάση που θα κρατήσει η "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Β' γύρο των εκλογών, με ανοιχτό κάλεσμα για καταψήφιση των δύο "μονομάχων" με άκυρη και λευκή ψήφο, μη μπαίνοντας στην επικίνδυνη λογική του "λιγότερου κακού". Δεν ήταν και δεν είναι δυνατόν ποτέ, να ψηφίσουμε κάποιον από αυτούς που υπηρετούν τις πολιτικές δυνάμεις που έφεραν τα μνημόνια και καταδυναστεύουν το λαό.

Μπροστά μας τώρα έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών.

Θα την δώσουμε κόντρα στα ξεπερασμένα διλήμματα που ολοένα πυκνώνουν και στις κάλπικες αντιπαραθέσεις που προσπαθούν να συσκοτίσουν, στο όνομα κάποιων επιμέρους διαφορών, την ουσία, δηλαδή τη στρατηγική σύμπλευση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα. 

Θα την δώσουμε με αισιοδοξία και δύναμη για να πείσουμε το λαό πως η μόνη του ελπίδα είναι η υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και η συστράτευση μαζί του, για διαρκή καθημερινό αγώνα, σε όλους τους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στα  πανεπιστήμια, παντού.

Διαβάστηκε 453 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/