Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:22 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 19:11

Σιγουριά Μητσοτάκη για την τελική νίκη Φαρμάκη-συναντήθηκαν σήμερα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δίνω τεράστια σημασία στο ρόλο των Περιφερειών στην Ελλάδα της επόμενης μέρας»

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στη Νέα Δημοκρατία για το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το μήνυμα των περιφερειακών εκλογών ήταν εκκωφαντικό με τον Νεκτάριο Φαρμάκη να κάνει την ανατροπή και να δικαιώνει στο ακέραιο τις προσδοκίες αλλά και την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μάλιστα εμφανίζεται βέβαιος για την τελική νίκη την ερχόμενη Κυριακή. Είχε την ευκαιρία μάλιστα να το διατυπώσει σήμερα στο υποψήφιο περιφερειάρχη στη συνάντηση τους.

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης  ήταν εκ των τεσσάρων υποψήφιων  Περιφερειαρχών , υποστηριζόμενων από τη Νέα Δημοκρατία, που συνάντησε στο γραφείο του ο πρόεδρος της ΝΔ ενόψει και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτός και ο   υποψήφιος στη Στερεά Ελλάδα , Φάνης Σπανός, από τη νεότερη γενιά των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που δοκιμάζονται για πρώτη για ένα τέτοιο αξίωμα και επικράτησαν   των αντιπάλων τους στο πρώτο γύρο. Οι άλλοι δύο ήταν ο Γιώργος Πατούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και η   Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

«Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και γι’ αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας», ήταν το κεντρικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ο

Κυριάκος Μητσοτάκης . μέσα από τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε σήμερα με τέσσερις,.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη τους τέσσερις υποψήφιους Περιφερειάρχες, τους εξέφρασε την πλήρη στήριξή του ενόψει του δεύτερου γύρου της προσεχούς Κυριακής, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και οι τέσσερις θα κερδίσουν τις περιφέρειες που διεκδικούν. Παράλληλα δε, τόνισε τη μεγάλη σημασία που προσδίδει στη συνεργασία μαζί τους για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας, με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στις εθνικές εκλογές τις οποίες εξαναγκάστηκε να προκηρύξει ο κ. Τσίπρας μετά την ήττα του κόμματός του.

Σημειώνεται, τέλος, ότι βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων της περασμένης Κυριακής, πέντε Περιφερειάρχες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη εκλεγεί με ποσοστά άνω του 50% από τον πρώτο γύρο, ενώ από τις επτά περιφέρειες στις οποίες θα διεξαχθεί επαναληπτικός γύρος, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη το προβάδισμα στις έξι.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 414 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/