Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 21:19

Τα τρία φρούτα που σε κάνουν να νιώθεις χορτασμένος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα φρούτα αποτελούν βασικό συστατικό μιας σωστής διατροφής ή και απώλειας βάρους ενώ ταυτόχρονα είναι μια καλή λύση αν θέλετε να περιορίσετε το αίσθημα πείνας.

Υπάρχουν, μάλιστα, κάποια φρούτα που μας κρατούν χορτάτους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δείτε παρακάτω τρία από αυτά…

Αβοκάντο

Είναι ίσως από τα πιο χορταστικά φρούτα. Μπορεί να έχει περισσότερες θερμίδες από άλλα αλλά βοηθάει πολύ στο να ικανοποιήσετε την πείνα σας, καταναλώνοντας καλά λιπαρά. Αν και πλούσιο σε θερμίδες, αλλά είναι και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

Μήλα

Παρέχουν έναν συνδυασμό φυτικών ινών και νερού που δημιουργεί ένα αίσθημα πληρότητας. Επιπλέον, περιέχουν πηκτίνη, μια διαλυτή φυτική ίνα που έχει αποδειχθεί ότι ικανοποιεί την πείνα. Θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τη χοληστερόλη και τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα σας.

Μούρα

Μπορούν να προστατεύσουν από την παχυσαρκία και τις καρδιαγγειακές παθήσεις, για αυτό και αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για επιδόρπιο. Αρκεί να αναφέρουμε ότι μόλις ένα φλιτζάνι σμέουρων έχει οκτώ γραμμάρια ινών και θα σας κρατήσει χορτάτους μέχρι το επόμενο γεύμα.

http://medicalnews.gr

 

Διαβάστηκε 4244 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 21:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.