Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 17:29

Ισχυρό χαστούκι …προσγείωσης !

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Κώστας Παπαδόπουλος

– ΠΑΝΤΑ κρίνω το κόμμα που ψηφίζω και μετά τα υπόλοιπα, το έχω γράψει πολλές φορές αυτό. Και πάντα είμαι υπέρ της λαϊκής ετυμηγορίας! Απ’ την άλλη, όσοι κι όσες με γνωρίσατε εδώ και στο f/b, θα διαπιστώσατε πως, η φράση «ενεργός πολίτης», κάθε μέρα εκεί έξω στην κοινωνία, ανεξάρτητα το ποιοι κυβερνούν – τοπικά και κεντρικά – πρέπει να είναι το δικό μας (ως πολίτες) υπέρτατο καθήκον. Όχι «εαυτούληδες», αλλά όλοι μας για όλους..

– ΠΟΛΛΕΣ ερμηνείες μπορούν να δοθούν για το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα της κάλπης. Και θα δοθούν! Πέρα όμως απ’ τις κάθε είδους ερμηνείες κι «ερμηνείες», τούτο το αποτέλεσμα ήταν ένα χαστούκι ισχυρό προς τους κυβερνώντες. Τους υπουργούς, τα στελέχη του κόμματος και τις τοπικές Οργανώσεις του Σύριζα. Ολοι αυτοί «φόρτωσαν» το βάρος της προεκλογικής εκστρατείας στου ώμους του Τσίπρα! Οι ίδιοι αυτοί – όλοι τους – κανέναν αγώνα δεν έκαναν, παρά να βγαίνουν – κάποιοι πολύ αλαζονικά – στα κανάλια και τα πάνελ και να το «παίζουν» γελαστοί και πολύ υπερόπτες. Πότε και ποιοι, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του Σύριζα βγήκαν απ’ το «καβούκι» τους, πότε έκαναν περιοδείες στην ελληνική ύπαιθρο, σε πόλεις και χωριά, για ν’ ακούσουν τα προβλήματα του λαού να ενημερώσουν τους πολίτες, για όλα όσα οι αντίπαλοι τούς κατηγορούσαν, που είναι δικαίωμά τους;;

– ΠOIOI ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ απ’ αυτούς βγήκαν να ενημερώσουν το λαό για τα καλά, κατ’ αυτούς, της συμφωνίας των Πρεσπών, για το ότι η 13η σύνταξη είναι μόνιμη κι όχι ένα «προεκλογικό δωράκι» και πως θα είχε – και πόσες – κρατήσεις, για να μη μιλάει κανείς την επομένη πως είναι «πετσοκομμένες» και για «ψυχρολουσία» των συνταξιούχων;; Κανείς! Ερχόταν π. χ. εδώ στο Αγρίνιο ο Βαρεμένος και η Τριανταφύλλου (βουλευτές του Σύριζα) καθόταν στα μπροστινά καθίσματα των διάφορων εκδηλώσεων και στις εξέδρες των «επισήμων» κι αμέσως μετά στις καφετέριες για χαιρετούρες! Είχαν καβαλήσει το καλάμι;; Μάλλον! Οπότε, καλά να πάθουν! Ήρθε η συντριβή και τούς προσγείωσε! Και τώρα, «τρεχάτε ποδαράκια μου»! Για τις εθνικές εκλογές πια γιατί, μια δεύτερη ήττα εκεί, θα δικαιώσει εκείνους που μιλούσαν πάντα για μια «αριστερή παρένθεση». Και η ευθύνη θα βαραίνει όλους τους.

 

Διαβάστηκε 5022 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 18:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κώστας Παπαδόπουλος

Είναι συνταξιούχος δάσκαλος στο επάγγελμα και με γνώσεις ψυχολογίας. Αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο - εφημερίδες και site - τα τελευταία χρόνια συνεχώς και σχολιάζει την επικαιρότητα. Ως "ενεργός" πολίτης, ενδιαφέρεται για τα κοινά και σε τοπικό επίπεδο και σε κεντρικό, εκφράζοντας πάντα τις απόψεις του, αντικειμενικά και χωρίς κομματική ταυτότητα.

www.facebook.com/profile.php?id=100005493399667