Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:41 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 17:02

Νίκος Καραπάνος: "Συνεχίζουμε δυναμικά για την Νίκη την ερχόμενη Κυριακή!"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα μεγάλο ειλικρινές και έντιμο «ευχαριστώ» σε όλους τους συνδημότες  που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μας έδωσαν την πρώτη θέση στην κάλπη αλλά και την καρδιά τους. ‘Όπως όλα τα γνήσια «ευχαριστώ» που χρόνια τώρα ακούνε απ τα χείλη τα δικά μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μια κοινωνία που πίστεψε και συνεχίζει να πιστεύει πως αυτός ο τόπος, ο Δήμος μας, μπορεί ακηδεμόνευτα να πάει μπροστά. Στηριζόμενος στις αστείρευτες δικές του δυνάμεις που πηγάζουν απ’ τους ανθρώπους του και ΜΟΝΟ!

Επιλέξαμε να μείνουμε μακριά από  «συναλλαγές» του δρόμου,  εξόφθαλμες κι ανίερες πολιτικές συμφωνίες, από πολιτικούς «γυρολόγους», από «γραμμές» παλαιοκομματικής νοοτροπίας. Μείναμε μακριά από τη «χειραγώγηση» συνειδήσεων έναντι «πινακίου φακής»…  

Δεν πουλήσαμε την ψυχή μας με αντάλλαγμα την κάθε μορφής «εξουσία». Κι αυτό, όσοι σπεύδουν να κάνουν δηλώσεις πρόωρες προδικάζοντας αποτελέσματα ας το έχουν καλά στο μυαλό τους. Γιατί η κοινωνία γνωρίζει. Γιατί ξέρει την ποιότητα των επίδοξων πολιτικών εκβιαστών της.

Συνεχίζουμε δυναμικά για την Νίκη την ερχόμενη Κυριακή!

Διαβάστηκε 488 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 17:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/