Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:11 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 14:30

Δήλωση της Χριστίνας Σταρακά για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Είναι η ώρα για μια ευρεία συμμαχία αποφασισμένων πολιτών που δεν συμβιβάζονται με την αδράνεια και την στασιμότητα».

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δήλωση της Χριστίνας Σταρακά για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Είναι η ώρα για μια ευρεία συμμαχία αποφασισμένων πολιτών που δεν συμβιβάζονται με την αδράνεια και την στασιμότητα».

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου που με την στήριξή τους μας έδωσαν δυνατή εντολή ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης μάχης.

Τώρα είναι η ώρα για μια ευρεία συμμαχία αποφασισμένων πολιτών που δεν συμβιβάζονται με την αδράνεια και την στασιμότητα.

Από σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα μαζί με όλες τις προοδευτικές και δημιουργικές δυνάμεις  του τόπου μας, με όσους αντιστάθηκαν με μεγάλο κόστος στους μηχανισμούς που θέλουν τον Δήμο Αγρινίου παραταξιακό φέουδο.

Θα συναντηθούμε μαζί με όλους τους συμπατριώτες μας και τις δυνάμεις του τόπου που παλεύουν για αλλαγή σελίδας και οι οποίοι όπως έδειξε η κάλπη αποτελούν μια μεγάλη δυναμική πλειοψηφία.  Θα συναντηθούμε με όσους μας ενώνει η κοινή αγωνία για το παρόν και το μέλλον του τόπου.

Οι πολίτες με την μαζική τους συμμετοχή μπορούν  και θα αλλάξουν την μοίρα του τόπου μας. Είμαι σίγουρη ότι θα αδράξουν αυτήν την ιστορική ευκαιρία.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε και θα αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας.

Τώρα είναι η ώρα για την μεγάλη ανατροπή.

Προχωράμε μαζί για την τελική νίκη. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

 

Διαβάστηκε 542 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/