Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 13:16

Ο ΠΑΟΚ μηνύει Γεωργίου για την…αγορά του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μήνυση και αγωγή θα απαντήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα όσα υποστήριξε σήμερα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργο Γεωργίου, για τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με Ξάνθη και Παναιτωλικό.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας δεν πρόκειται να αφήσουν αναπάντητα τα όσα υποστήριξε σήμερα (26/5) ο Γιώργος Γεωργίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» αναφορικά με σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας, την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό, και τα οποία έχουν προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τι υποστήριξε on air ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης;

«Δεν υπάρχει Πανόπουλος στην Ξάνθη, την έχει αγοράσει ο Σαββίδης. Το άλλο δεν το ξέρεις, ότι αγόρασε και τον Παναιτωλικό. Εφτά εκατομμύρια. Την Ξάνθη την έχει αγοράσει από πέρυσι, ενώ τον Παναιτωλικό τον πήρε πριν από είκοσι ημέρες. Βαρέθηκε ο Κωστούλας, κουράστηκε».

Ασφαλώς και δεν θα μείνουν αναπάντητα τα παραπάνω από τους «ασπρόμαυρους» που θα υποβάλλουν και μήνυση και αγωγή κατά του Γιώργου Γεωργίου διεκδικώντας και οικονομική αποζημίωση.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 775 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.