Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 11:53

ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Να εξηγηθεί ο κ. Γεωργίου αλλιώς προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, που πλέον διατελεί και πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, υποστήριξε σε δηλώσεις του (από αυτές που …συνηθίζει) πως ο Παναιτωλικός έχει πουληθεί στον Ιβάν Σαββίδη έναντι 7 εκατομμύριών ευρώ .

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν ευρεία θυμηδία αλλά δικαίως προκάλεσαν και την επίσημη αντίδραση του Παναιτωλικού. Η ΠΑΕ ζητά από τον Γεωργίου να ανακαλέσει αλλιώς του διαμηνύει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Παρόμοιες προθέσεις μάλιστα εκφράζονται και από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προέβη σε δηλώσεις, ανυπόστατες, άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Περιμένουμε άμεσα από τον ίδιο και την ΠΑΕ που θεσμικά εκπροσωπεί, την εξήγησή τους και την αποκατάσταση της αλήθειας. Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 734 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.