Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Μαϊος 2019 17:06

Κ16: Πήρε το ντέρμπι και το εισιτήριο για τον τελικό η ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκη με σκορ 1-0 για την Κ16 της ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαΐου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί των Ελπίδων Αγρινίου για την 6η αγωνιστική των play-offs, με την ομάδα του Μεσολογγίου να κλειδώνει το ένα εκ των δυο εισιτηρίων για τον φετινό τελικό του πρωταθλήματος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του.

Οι δυο ομάδες από το πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό του αγώνα απέδειξαν την μέχρι σήμερα παρουσία τους τόσο στην κανονική περιόδου αλλά και τα play – off και την βαθμολογική του συγκομιδή μιας και ισοβαθμούσαν στην πρώτη θέση μαζί με τους Άτλαντες Αγρινίου με 12 βαθμούς, με όσους βρεθήκαν στο γήπεδο να παρακολουθούν ένα αμφίρροπο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο πρώτο μέρος θα μπουν καλύτερα στο παιχνίδι δημιουργώντας 2-3 καλές στιγμές, χωρίς όμως να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα πιέσουν περισσότερο για την επίτευξη ενός τέρματος που τελικά θα έρθει στο 67΄ με τον Λούζι από δεξιά να προλαβαίνει την άμυνα και την έξοδο του Καλτσή και με πλάσε να στέλνε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς κάνοντας το 1-0, το οποίο θα παραμείνει ως και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Γκιάφη.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Καλυβόπουλος και Παναγιωτόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Πετσίνης): Καρκαλής, Μπραζιώτης, Κουμπαρούλης, Κωνστανστακόπουλος, Αναστασίου, Μάντης, Ξηρός (78΄Ράπτης), Καραπάνος (57΄Παπαχρήστος), Νάστο (57΄Κουτσουμπίνας), Λούζι, Τόγιας (75΄Καλαμάκης).

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Νίκος Φαναργιώτης): Καλτσής (73΄Κραβαρίτης), Καραπάνος, Σαράκης, Λώλος, Γραμμενόπουλος (51΄Κατσακιώρης), Μπιτσώρης, Ντζάλας, Χρήστου, Ντουβαλης (76΄Κοντογιάννης), Τσουμάνης (60΄Τουρλίδας), Λιατσος.

Υγ. Στις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 1187 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.