Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Μαϊος 2019 14:52

Απόστολος Κατσιφάρας: Η κοινωνία είναι η δύναμή μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγαλειώδη συγκέντρωση έξω από το Εκλογικό Κέντρο της Πάτρας το βράδυ της Παρασκευής, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο συνδυασμός «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα. Ο Περιφερειάρχης ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας θερμά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εκδηλώνεται στο πρόσωπό του και ζήτησε ισχυρή εντολή για να συνεχίσει «ένα έργο που αλλάζει τις ζωές όλων μας, δημιουργεί ευκαιρίες για τους νέους και στηρίζει όλη την οικογένεια»

Ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στα έργα που έκανε η Περιφέρεια στην Πάτρα και στην Αχαΐα (Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», Μίνι Περιμετρική, Παντάνασσα, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, σχολεία, αποχετευτικό δίκτυο Αιγιαλείας κ.ά.) και κυρίως στον έτοιμο, δρομολογημένο και με διασφαλισμένους πόρους σχεδιασμό για το αύριο («Λαδόπουλος», Περιαστικό Πάρκο στην βόρεια είσοδο της Πάτρας, τρένο, Οικοτουριστικό Πάρκο στο Φράγμα Πείρου-Παραπείρου, εξοπλισμός στα Νοσοκομεία κ.ά.).

Αναφερόμενος στην παράταξη ο κ. Κατσιφάρας εστίασε στην αποτελεσματικότητά μας με κύρια χαρακτηριστικά τη διαφάνεια και την κρυστάλλινη διαχείριση, για να προσθέσει:

«Μείναμε πάντα πιστοί, μένουμε πάντα πιστοί στο προοδευτικό μας καθήκον, στη δημοκρατική μας ευθύνη, στις ιδέες και στα οράματά μας, στο χρέος μας απέναντι στην κοινωνία. Εκεί λογοδοτούμε, εκεί αναφερόμαστε, εκεί κρινόμαστε. Στην κοινωνία και μόνο στην κοινωνία. Η κοινωνία είναι η δύναμή μας. Η κοινωνία είναι ο συνοδοιπόρος και ο κριτής μας! Η αφετηρία και ο προορισμός μας. Μαζί πάμε, μαζί προχωρούμε, μαζί παλεύουμε για το καλύτερο αύριο. Για τη νέα γενιά, για τις γυναίκα, για τον συνταξιούχο που δοκιμάστηκε, για όλους όσοι βρεθήκαμε στο μάτι της κρίσης».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κατσιφάρας επεσήμανε: «Δεν είναι μόνο όσα έγιναν. Είναι, κυρίως, όσα έρχονται. Είναι ο πλήρης, ολοκληρωμένος, κοστολογημένος και με διασφαλισμένους πόρους σχεδιασμός μας για το αύριο. Είναι όσα έχουμε ετοιμάσει, με σχέδιο, με όραμα και με συνεχή διεκδίκηση. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι για την Αυτοδιοίκηση το μισό ενός έργου είναι να καταφέρεις να βρεις τα χρήματα, να διασφαλίσεις τους πόρους και να έχεις ετοιμότητα σε μελέτες».

Ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε επίσης στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Περιφέρειας στην ανάγκη θωράκισης της κοινωνικής ασφάλειας αλλά και της υποστήριξης της οικονομικής αναθέρμανσης και ευημερίας στη Δυτική Ελλάδα. «Αυτή είναι η απάντησή μας στην ανάγκη να δημιουργηθεί ένα δίχτυ προστασίας για κάθε οικογένεια στη Δυτική Ελλάδα», επεσήμανε.

Και κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: «Δεν σταματήσαμε ποτέ να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας και να συζητούμε μαζί τους κάθε μας βήμα, κάθε μας απόφαση. Άλλωστε οι πόρτες των γραφείων μας ήταν πάντα ανοικτές και ανοικτές θα παραμείνουν. Δεν είναι δέσμευση. Είναι υποχρέωση και καθήκον. Αυτοί είμαστε εμείς, έτσι μάθαμε να λειτουργούμε. Μέσα στην κοινωνία και όχι πάνω απ’ την κοινωνία. Και πηγαίνουμε στις εκλογές της Κυριακής με όπλα το καθαρό μας έργο, το καθαρό μας πρόσωπο, το καθαρό μας βλέμμα στο μέλλον, το καθαρό μας μέτωπο. Και γι’ αυτά ζητάμε να κριθούμε. Γι’ αυτά ζητάμε να μας κρίνετε. Την Κυριακή, σας ζητώ να ψηφίσετε προοδευτικά, να ψηφίσετε “ναι” στην αξιοπρέπεια, “ναι” στο μέλλον, “ναι” στο δικαίωμα στην πρόοδο».

Διαβάστηκε 644 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/