Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:50 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 22:45

Μύνημα Κώστα Σπηλιόπουλου: "Θα είμαστε οι νικητές των εκλογών!"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κ. Σπηλιόπουλος: Θα είμαστε οι νικητές των εκλογών!

Καλώ τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πρώτα απ’ όλα να συμμετάσχουν στις εκλογές της Κυριακής. Πρώτου και δευτέρου βαθμού, αλλά και στις Ευρωεκλογές.

Έχοντας αξιολογήσει αυστηρά το πρόγραμμα κάθε υποψηφίου Περιφερειάρχη να σκεφτούν το μέλλον τους. Το μέλλον των παιδιών τους και του τόπου.

Θέλουν μια Περιφέρεια πρωταθλήτρια της Ανεργίας; Μια περιφέρεια φτωχοποιημένη; Ουραγό στον τουρισμό, στις εξαγωγές και στις επενδύσεις; Ή θέλουν μια Δυτική Ελλάδα πρωταγωνίστρια των εξελίξεων; Εξωστρεφή, μακριά από κομματικά συμφέροντα και εξαρτήσεις; Μια Δυτική Ελλάδα και έναν περιφερειάρχη που θα διεκδικεί από την εκάστοτε κυβέρνηση; Που δεν θα είναι το μακρύ της χέρι και ένας απλός διαχειριστής των χρημάτων του ΕΣΠΑ, αλλά θα έχει συγκεκριμένο και στοχευμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα;

Η παράταξή μας «Δυτική Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ» μπορεί να επιφέρει ένα αναπτυξιακό σοκ στη Δυτική Ελλάδα. Με έμπειρα στελέχη, νέους ανθρώπους με θέληση και ορμή, με υποψηφίους που έχουν ιδιαίτερο πολιτικό βάρος σε όλους τους νομούς μπορούμε να πάμε την Περιφέρειά μας ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα. Μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, συμφέροντα και βαρόνους. Ο κόσμος μας αγκάλιασε και πλέον είμαστε πεπεισμένοι πως θα είμαστε οι νικητές των εκλογών. Η Δυτική Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Το θέλουν οι πολίτες, το πιστεύουν, το μπορούμε! Αυτό το κλίμα επικρατεί και στις τρεις περιφερειακές ενότητες.

Οι απερχόμενοι κουράστηκαν και κούρασαν!

Πάμε όλοι μαζί να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας!

Εξάλλου σημειώνεται ότι, ο Κώστας Σπηλιόπουλος την Κυριακή θα ψηφίσει στο 9ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου.

 

Διαβάστηκε 585 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/