Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:45 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 20:06

Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες στα δίκτυα ύδρευσης Μυρτιάς και Αγ. Σοφίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε σε τμήματα της Εθνικής Oδού Αγρινίου – Θέρμου, για την πραγματοποίηση εργασιών αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης των Τ.Κ. Μυρτιάς και Αγ. Σοφίας του Δήμου Θέρμου, αποφάσισε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Ειδικότερα, η απόφαση περιλαμβάνει τα εξής:

Την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, σε τμήματα της Εθνικής Οδού Αγρίνιου – Θέρμου, ήτοι από την χ/θ 17+600 έως την χ/ 18+300 και από την χ/θ 24+700 έως την χ/θ 25+050, για την πραγματοποίηση εργασιών αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Μυρτιάς και την Τ.Κ. Αγ. Σοφίας του Δήμου Θέρμου, αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, από την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, κατά τις ώρες από 7:00 το πρωί έως 7:00 το απόγευμα.

Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «Μ. & Χ. ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ Ο.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η ισχύς της απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

*Φωτογραφία αρχείου

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 769 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.