Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 19:56

Ντίας: «Ονειρο η Ευρώπη με τον Παναιτωλικό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την παραμονή του στον Παναιτωλικό και όχι μόνο, μίλησε ο Ντίας στο Sport24.gr. «Από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθανθώ ότι είμαι σημαντικός γι’ αυτούς. Έκαναν τεράστια προσπάθεια για να με κάνουν να μείνω στην ομάδα. Φυσικά ήταν αυτός ο λόγος που υπέγραψα το νέο συμβόλαιο. Προσωπικός μου στόχος είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και, αν μπορεί να γίνει, να βοηθήσω την ομάδα με γκολ και ασίστ, ώστε να παίρνουμε τη νίκη. Θέλω να πηγαίνουμε όσο πιο ψηλά είναι δυνατόν και να προκριθούμε στο Europa League. Αυτό θα ήταν ένα όνειρο για όλους μας στον Παναιτωλικό», σχολίασε ο Ουρουγουανός.

Ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στην περσινή σεζόν. «Νομίζω ήταν μία καλή χρονιά, ειδικά για έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή. Είναι πάντα καλό να βάζεις γκολ και να μοιράζεις ασίστ, αλλά έπρεπε να βοηθήσω την ομάδα στην μεσαία γραμμή του γηπέδου και θεωρώ ότι έπρεπε να το αποδεχθώ». Για τον Δέλλα σχολίασε πως «ήταν τέλειος προπονητής για μένα, έμαθα πάρα πολλά από αυτόν. Εκτός από καλός προπονητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος όμως. Του εύχομαι όλη τη τύχη στον κόσμο, όπου και να πάει».

Μεταξύ άλλων ο 31χρονος σχολίασε και στο αλλαγή θέσης που υπήρξε, καθώς μετατοπίστηκε στον άξονα. «Το σημαντικό πράγμα είναι να βοηθάς την ομάδα σου να κερδίσει, είτε με γκολ, είτε με πολλή δουλειά, όπως έκανα τη φετινή σεζόν, που δούλευα σε μία θέση πρωτόγνωρη για μένα, αφού δεν είχα παίξει ποτέ σε αυτήν. Δεν μου αρέσει καθόλου, μ’ αρέσει να παίζω στη δική μου θέση! Αλλά, αν σε κάποιο παιχνίδι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα στο κέντρο του γηπέδου, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα».

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 854 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.