Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 01:22

Η Ευτυχία Πατσιαλού, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Νίκο Καζαντζή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ευτυχία Πατσιαλού του Σωτηρίου, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Νίκο Καζαντζή, για τη δ.ε.Παρακαμπυλίων. Ο πατέρας της κατάγεται από τον Μαλευρό και η μητέρα της από την Κυπάρισσο. Επισκέπτεται τα χωριά μας πολύ συχνά, καθώς έχει συγγενείς και φίλους σε αυτά και είναι γνώστης όλων των προβλημάτων τους. Δραστηριοποιείται στην πόλη μας εδώ και δεκαπέντε χρόνια, μέσα από διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους, ως χορεύτρια παραδοσιακών χορών, καθώς και αθλητικούς συλλόγους, ως δρομέας.

Είναι επίσης συγγραφέας παιδικών διηγημάτων, αλλά και στιχουργός, εκτός από το κύριο επάγγελμά της που είναι έμπορος. Σπούδασε και έχει εργαστεί στο παρελθόν ως βρεφονηπιαγωγός, γνωρίζει άπταιστα αγγλικά και κατέχει δίπλωμα πιστοποίησης πληροφορικής.

Έχει ασχοληθεί ενεργά με το κουκλοθέατρο στην πόλη μας, καθώς και με το θέατρο. Λατρεύει τα extreme sports, όπως το paragliding και γενικά, της αρέσει να τολμάει και να εξερευνεί συνεχώς τις δυνατότητές της. Είναι μητέρα τριών παιδιών, τα οποία τα έχει μεγαλώσει μόνη της. Μέσα από τις δυσκολίες της ζωής και τη συμμετοχή της στους συλλόγους, έχει αγαπήσει την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Λατρεύει την επαφή με τον κόσμο και τη συζήτηση μαζί του.

Γνωρίζοντας τον Νίκο Καζαντζή και βλέποντας οτι ο συνδυασμός του είναι ανεξάρτητος από πολιτικά χρώματα, με στόχο μόνο την αναβάθμιση της πόλης, στην οποία έχει δημιουργήσει όλη της τη ζωή και την αγαπά, έπειτα από πρόταση που της έγινε, δέχτηκε με χαρά, να συμμετέχει στη διαδικασία των εκλογών της 26ης Μαΐου.

"Μέσα σε αυτήν την πόλη υπάρχει όλη μου η ζωή. Πέρα από τα ταξίδια μου, δεν την έχω εγκαταλείψει ποτέ, παρά τα άπειρα προβλήματα που είχα.Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς, τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, σε όλους τους τομείς.

Η αγορά του Αγρινίου δεινοπαθεί, γιατί δεν υπάρχει ξενο χρήμα. Έργα μηδαμινά. Υποδομές ανύπαρκτες. Οι φίλοι μου, οι συμπολίτες μας φευγουν για άλλες πόλεις, ακόμα και για άλλες χώρες, προκειμένου να βρουν μία δουλειά. Τα χωριά μας υποφέρουν από την εγκατάλειψη. Η πόλη "φωνάζει" ότι έχει πρόβλημα, αλλά έχει αποκοπεί από την Ιόνια οδό και δεν "ακούγεται". Αυτά και άλλα πολλά, με προβληματίζουν εδώ και χρόνια και επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα εξέφραζα τα προβλήματά μου, αφού μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό του Νίκου Καζαντζή, θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατόν, εφόσον εκλεγώ.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είμαι ένα δυναμικό άτομο που είμαι όλη την ημέρα γεμάτη ενέργεια και πρόθυμη να προσφέρω όπου χρειαστεί, παρά τις προσωπικές μου υποχρεώσεις. Είμαι πολύ εργατική και πάντα φέρνω σε πέρας ό,τι αναλάβω, αλλά και με επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι έχω συνεχώς διάφορες προτάσεις για συνεργασίες σε όλους τους τομείς που καταπιάνομαι.

Θέλω και ελπίζω να πάμε επιτέλους μπροστά ως πόλη με πράξεις, όχι απλά με λόγια, τα οποία δεν υλοποιούνται ποτέ. Μας κούρασαν όλους τα λόγια. Η πόλη μας αξίζει, ο τόπος μας αξίζει, πρέπει να τον πάμε μπροστά!"

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΤΣΙΑΛΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Νίκο Καζαντζή.

 

Διαβάστηκε 1353 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 09:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/