Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:49 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 21:03

Διατροφικά επιδόματα Οκτωβρίου: Ξεκινούν σύντομα οι πληρωμές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατανομή ποσού ύψους 5.887.160,70€ στις Περιφέρειες της χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2015, αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών, για καταβολή των διατροφικών επιδομάτων στους δικαιούχους για τον μήνα Οκτώβριο του 2015.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, από το ποσό αυτό, αποδίδεται στον οικείο λογαριασμό της έδρας της Περιφέρειας, με χρηματική εντολή του Υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι οι αποδιδόμενες πιστώσεις αφορούν μόνο στην καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νόμο δικαιούχους για τον μήνα Οκτώβριο του τρέχοντος έτους και για όσο χρονικό διάστημα καθίστανται δικαιούχοι λήψης αυτού.

Οι Περιφέρειες δε, στις οποίες κοινοποιείται η Απόφαση, καλούνται να γνωρίσουν έως τις 27/11/2015, τον αριθμό των δικαιούχων καθώς και τα ποσά που απαιτούνται για την κάλυψη του επιδόματος για τον Νοέμβριο, ώστε να επιχορηγηθούν αντίστοιχα.

πηγή: http://agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2054 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.