Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:45 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2019 19:17

Ο Θεόδωρος Λιβάνης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Ερ. Γαλούνη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γεννήθηκα στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου και κατοικώ από μικρό παιδί στον Αστακό. Είμαι παντρεμένος με τη Θώμου Αικατερίνη και πατέρας τριών (3) παιδιών.  

Έθεσα υποψηφιότητα για πρώτη φορά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 με το συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης», όπου με τη βοήθειά σας εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος. Στις 8-1-2016 ο Δήμαρχος Γαλούνης Ερωτόκριτος με τίμησε με τη θέση του Αντιδημάρχου. Πέραν των άλλων καθηκόντων μου, ανέλαβα και τα καθήκοντα διαχείρισης της ύδρευσης του Δήμου. Ανέλαβα τη διαχείριση ενός χρόνιου προβλήματος του Αστακού, με ένα απαρχαιωμένο και προβληματικό δίκτυο, κάνοντας ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε καθημερινή βάση. Αυτό απαιτούσε τη διαθεσιμότητά μου 24 ώρες το 24ωρο, κάτι το οποίο και έπραξα, αντλώντας δύναμη από την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι δεν υπήρξε κανένα είδος αντιμισθίας για τη θέση ευθύνης που ανέλαβα, παρά μόνο όρεξη για προσφορά στην κοινωνία και τον τόπο μου. Κάνοντας την αυτοκριτική μου, πιστεύω ότι η πορεία μου είχε θετικό πρόσημο, κάτι το οποίο ευελπιστώ ότι θα αξιολογηθεί αντίστοιχα από όλους σας. 

Ζητώ τη στήριξή σας θέτοντας υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης» και δεσμεύομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,

Λιβάνης Θεόδωρος

 

Διαβάστηκε 521 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/