Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:56 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Μαϊος 2019 23:03

Δυναμική συγκέντρωση Καζαντζή στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμική χαρακτηρίζεται η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Αγρινίου Νίκου Καζαντζή. Χαρακτηρίστηκε  από την μεγάλη παρουσία κόσμου, τον παλμό και τη  σκληρή και εφ όλης της ύλης κριτική στη δημοτική αρχή.  «Ειμαστε σίγουρα στον 2ο γύρο», είπε. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος και κατέληξε την ομιλία του λέγοντας: «Να είστε βέβαιοι ότι σε τέσσερα χρόνια από σήμερα, δεν θα βρεθεί κάποιος να πει ότι μετάνιωσε που μας ψήφισε». Αρχικά μάλιστα αναφέρθηκε σε σημερινό περιστατικό  αναφορικά με την παρουσία, την οποία και κατήγγειλε,  του δημάρχου Γ. Παπαναστασίου σε σεμινάριο δικαστικών αντιπροσώπων που έλαβε χώρα στο δικαστικό μέγαρο Αγρινίου.

 «Πρώτη φορά βλέπω τόσα εξόφθαλμα παραπτώματα»  υποστηρίζοντας πως η παράταξη του θα πορευτεί υπηρετώντας αρχές και αξίες. Τόνισε πως η εκλογικής   κάθοδος του , δεν επήλθε επειδή ήταν «θυμωμένος», όπως κάποιοι πιστεύουν. «Δεν είμαστε θυμωμένοι, είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Και επειδή δεν θα γίνει τίποτε, κάποιοι πρέπει να ασχοληθούν με τον δήμο» σημείωσε. Υποστήριξε πως το Αγρίνιο έχει καταντήσει «κομπάρσος» των εξελίξεων με την πλειοψηφία να κοροϊδεύει τους πολίτες.

Έδειξε στο πλήθος το προεκλογικό πρόγραμμα του Γ. Παπαναστασίου του 2014 υποστηρίζοντας πως δεν υλοποιήθηκε και πως η απερχόμενη δημοτική αρχή παρουσίασε   μηδενικό έργο όντας «μονίμως σε διακοπές» .Έκανε λόγο για συμφέροντα που δεν ενδιαφέρονται να έχουν δήμαρχο με άποψη και θάρρος, ώστε «όλοι να βολεύονται» .Στηλίτευσε τις παρεμβάσεις της προεκλογικής περιόδου κάνοντας λόγο για πρακτικές δεκαετίας του ’50. Κατήγγειλε «διορισμούς συγγενών και συνεργατών» και για «αγάπη που έχουν κάποιοι στην καρέκλα και στον μισθό».

Ο κ. Καζαντζής ανέφερε πως ένας δήμος σαν αυτόν του Αγρινίου, δεν χρειάζεται έναν δήμαρχο που να κάθεται στο γραφείο του, αλλά έναν δήμαρχο που θα διεκδικεί πόρους και θα αξιοποιεί προγράμματα, για καλύτερο βιοτικό επίπεδο, για καλύτερη καθημερινότητα.«Αυτά χρειάζονται οργάνωση, μέθοδο και σχεδιασμό», είπε χαρακτηριστικά με αιχμηρές αναφορές  στον τομέα του αθλητισμού  φέρνοντας ως παράδειγμα το περσινό «ναυάγιο» του ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης». Είπε επίσης πως η σημερινή δημοτική αρχή  είχε ανακοινώσει μεγαλεπήβολες παρεμβάσεις, χωρίς να υλοποιήσει καμία  και στον πολιτισμό, και στον τουρισμό.


«Η δημοτική αρχή δεν έχει βάλει ούτε ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη της πόλης. Και αυτό είναι πανθομολογούμενο» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος. Για την υποψηφιότητα του ανέφερε πως με την πορεία του, τόσο στην ενεργό δικηγορία, όσο και στην αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του, αξίζουν της εμπιστοσύνης των δημοτών.
«Είναι μια ευκαιρία το Αγρίνιο να έχει μια δημοτική αρχή που του αξίζει. Μια δημοτική αρχή που θα παλεύει για τον τόπο, θα προβάλλει τα πλεονεκτήματα του» , σημείωσε με έμφαση.



Οι εικόνες που ακολοθούν πριν τη συγκέντρωση:





agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 645 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/