Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:36 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 15:52

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης πρέπει να διορθώσει άμεσα το λάθος του για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την σοβαρή αναστάτωση που προκλήθηκε στους επιχειρηματίες του Μεσολογγίου αναφορικά με την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων για τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου για τα οποία ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου υπέβαλλε πρόταση ένταξης στην δράση μετά από συνεργασία με τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο, γίνεται γνωστά τα εξής:

Εκ μέρους του Δήμου έχει υποβληθεί ένσταση καθώς η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ κατ’ αρχήν δεν έλαβε υπόψη της συγκεκριμένο δικαιολογητικό το οποίο συμπεριλήφθη στο φάκελο που συνέταξε ο Δήμος και είχε παραδοθεί έγκαιρα με την αρχική υποβολή. (Αναλυτική απεικόνιση τουλάχιστον σε υπόβαθρο αεροφωτογραφιών ή σε τοπογραφικό διάγραμμα της περιοχής παρέμβασης, στην οποία θα αποτυπώνονται οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν).

Ακολούθως η ανωτέρω Ειδική Γραμματεία ζήτησε εκ νέου τα τοπογραφικά μέσω e-mail αποστέλλοντάς το ωστόσο σε λανθασμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με αποτέλεσμα να μην φτάσει ποτέ στον Δήμο.

Κατόπιν όλων των παραπάνω ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου καλεί το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης να διορθώσει το σοβαρότατο λάθος, που έχει μέχρι στιγμής στερήσει την αξιολόγηση του φακέλου, ο οποίος έχει συνταχθεί και παραδοθεί με επιμέλεια και πληρότητα.

 

Διαβάστηκε 383 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.