logo small for menu

  • Simple Item 1
  • 1
facebookbuttonTwitterbuttonyoutubebuttoninstagrambuttonrss button
Τετάρτη, 3η Ιουνίου 2020, 1:49 μμ
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 15:50

Επανέρχονται οι κάτοικοι στη οδό Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη για την κατάσταση του οδοστρώματος.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας ευχαριστούμε κύριε δήμαρχε για τον δρόμο που δεν μας φτιάξατε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εμείς οι κάτοικοι των οδών Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη τον Δήμο Αγρινίου για την μη  τήρηση της υπόσχεσης της ανακατασκευής  του δρόμου.

Δυστυχώς το ένστικτό μας βγήκε αληθινό.

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για τρίτη φορά για το συγκεκριμένο θέμα ,γιατί πολύ απλά δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ.

Είχαμε κάνει δύο δημοσιεύσεις για την κατάσταση του δρόμου στην περιοχή μας.

Η πρώτη στις 11/11/2018 και η δεύτερη στις 12/12 2018.

Μετά τη δεύτερη δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε ραδιόφωνα της πόλης μας , μας είχαν ενημερώσει  από το γραφείο τύπου του Δήμου Αγρινίου, ότι υπογράφτηκε σύμβαση για το έργο στις 25/11/2018.

Σήμερα, τέσσερις και πλέον  μήνες μετά την τελευταία δημοσίευση, όπως και περιμέναμε να γίνει , δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα. Παντού γίνανε ασφαλτοστρώσεις ,σε εμάς εδώ τίποτα.Συνεχώς μας κοροϊδεύουν.

Μείναμε στα μεγάλα  λόγια .Όχι δρόμος δεν φτιάχτηκε αλλά η κατάσταση έχει χειροτερέψει.

( Δείτε τις σημερινές φωτογραφίες) και βγάλτε τη συμπεράσματά σας.Αυτός είναι δρόμος της πόλης μας.Να τον χαίρεστε κύριοι και κυρίες του Δήμου Αγρινίου.Ενάμισυ χρόνο είστε ενημερωμένοι γι αυτόν τον δρόμο.

Δεν έχετε  κάνετε τίποτα .Είστε ανίκανοι.

Και μη μας πουν από το Δήμο Αγρινίου διάφορες δικαιολογίες. Αν υπήρχε η βούληση από πλευράς το Δήμου θα είχε φτιαχτεί. Αλλά βούληση δεν υπάρχει.Δυστυχώς από κανέναν.Δε πειράζει  εκλογές έρχονται.

Μόνο πριν από λίγο καιρό έπεσε λίγο πίσσα σε ένα σημείο του δρόμου,  από τη Δ.Ε.Υ.Α.Α γιατί παρουσιάστηκε διαρροή νερού από τις λακκούβες που υπάρχουν .

Έχουμε αγανακτήσει με την αδιαφορία.Δεν πάει άλλο.

Ασφαλτροστρώσεις γίνονται  παντού. Σε εμάς εδώ στη περιοχή ΤΙΠΟΤΑ.

Εμείς δεν είμαστε στο κέντρο του Αγρινίου ώστε να γίνονται έργα.Δεν έχουμε αντίρρηση για τα έργα, αλλά να γίνονται σε όλη την πόλη και όχι επιλεκτικά. Σε μας εδώ δεν μένει κάποιος δημοτικός σύμβουλος γιατί αν έμενε θα είχε φτιαχτεί ο δρόμος την επόμενη μέρα.Μπορεί να το κάνετε και επίτηδες και να μην φτιάχνετε  το δρόμο επειδή δημοσιεύουμε τα προβλήματά μας.Γιατί κάτι τέτοιο έφτασε στα αφτιά μας.

Δε πειράζει.

Σε λίγα εικοσιτετράωρα εκλογές έρχονται.Εδώ θα είμαστε.

Και για νάχουμε καλό ρώτημα κύριοι και κυρίες του Δήμου Αγρινίου που είναι η σύμβαση που υπογράφτηκε για τον συγκεκριμένο δρόμο; έτσι δε μας είπατε; Από τις 25/11/18 που μας είπατε ότι υπογράφτηκε η σύμβαση μέχρι σήμερα δεν μπορούσατε  να εκτελέσετε το έργο; Τόση δουλειά σας έπεσε; Αλλά θα μας πείτε ότι προτεραιότητα έχουν τα έργα στο κέντρο της πόλης.Αυτός ο δρόμος δεν είναι σε προτεραιότητα;Πότε περιμένετε να τον φτιάξετε; Όταν συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός; Γιατί θα συμβεί,εδώ θα είμαστε.Κυκλοφορούν και  παιδιά με ποδήλατα στο συγκεκριμένο δρόμο.Δικαιολογίες δεν υπάρχουν και ούτε πρόκειται να δεχτούμε καμία εξήγηση από πλευράς  του Δήμου. Εκτελέστε το έργο (χθες) κιόλας.

Πριν από λίγες μέρες υπήρξε βλάβη σε Ι.Χ. αυτοκίνητο επειδή έπεσε μέσα σε μία από τις  λακκούβες.

Αλλά εσείς δεν έχετε κάνει τίποτα. Και ούτε πρόκειται να κάνετε.

Εμείς ζητάμε την άμεση επισκευή του δρόμου από την αρχή.Δηλ.ξήλωμα της υπάρχουσας κατεστραμμένης ασφάλτου και μετά στρώσημο με καινούργια.Δεν θα δεχτούμε μπαλώματα στον υπάρχων δρόμο.Αυτό το έχουμε ξεκκαθαρίσει.

Τελευταία επικοινωνία που είχαμε με το γραφείο τύπου του Δήμου Αγρινίου πριν από το Πάσχα μας είπαν ότι μετά το Πάσχα ο δρόμος θα γίνει και  θα είναι και ωραίος.Έτσι μας είπαν. Αλλά δεν μας διευκρίνισαν για ποιο Πάσχα .Ίσως του χρόνου. Φτάνει η κοροϊδία. Θα μας δείτε κι εμάς κύριε δήμαρχε. Είπαμε εκλογές έρχονται.

- Αλήθεια με τη λαϊκή της Πέμπτης τι γίνεται;

Θα υπάρξει μία σωστή διαχείριση από πλευράς του Δήμου για την  καθαριότητα ;

Είμαστε αναγκασμένοι να δεχόμαστε μετά το τέλος της λαϊκής εμείς οι κάτοικοι της περιοχής τη δυσοσμία; 'Η μήπως πρέπει  να φύγουμε από τα σπίτια μας; Ήρθατε ποτέ κύριοι του Δήμου Αγρινίου  να δείτε μετά το τέλος της λαϊκής τι δυσοσμία υπάρχει ;Ποτέ δεν ήρθατε.

Ήρθατε ποτέ να δείτε τα κράσπεδα από τα πεζοδρόμια (αλλά πεζοδρόμια δεν υπάρχουν έχουν μείνει με το χώμα ) που έχουν σπάσει επειδή ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα των μικροπωλητών της λαϊκής; Ποτέ δεν ήρθατε.

Ήρθατε ποτέ να δείτε που τα αυτοκίνητα των μικροπωλητών ,που κλείνουν τις εισόδους  και δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας;Ποτέ δεν ήρθατε. Δε συζητάμε ότι κάθε Πέμπτη που γίνεται η λαϊκή τα αυτοκίνητά μας εμείς οι κάτοικοι τα αφήνουμε ή στην περιοχή του πάρκου ή στο γήπεδο του Παναιτωλικού,  από την προηγούμενη μέρα.Ήρθατε ποτέ στις πέντε το πρωί  που μαζεύονται οι μικροπωλητές της λαϊκής, να δείτε τι φασαρία κάνουν;Ποτέ δεν ήρθατε.Είμαστε αναγκασμένοι να ξυπνάμε κάθε Πέμπτη από τα εφτά χαράματα.

Ήρθε ποτέ η δημοτική αστυνομία να ελέγξει τα αυτοκίνητα πολιτών που έρχονται να ψωνίσουν στη λαϊκή  και παρκάρουν σχεδόν μέσα στη λαϊκή με αποτέλεσμα η πρόσβαση στα σπίτια μας να είναι αδύνατη;Ποτέ δεν ήρθατε.

Δυστυχώς και σ' αυτό το θέμα δεν έχετε κάνει  τίποτα. Είπαμε, εμείς δεν είμαστε στο κέντρο του Αγρινίου .

Σχεδιάζετε η μεταφορά των δύο άλλων λαϊκών αγορών της πόλης.Με τη λαϊκή της Πέμπτης θα γίνει τίποτα; Ο δρόμος που γίνεται η λαϊκή είναι ακατάλληλος γιατί είναι πολύ στενός.Τίποτα δε κάνετε γιατί δε θέλετε να κάνετε.Δυστυχώς η κατάσταση με τη λαϊκή της Πέμπτης έχει παραγίνει.Ίσως θα πρέπει εμείς οι κάτοικοι να λάβουμε τα μέτρα μας αφού από τη Δημοτική Αρχή δε γίνεται τίποτα.

-Πάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα όπου ο δήμαρχος δεν κράτησε την υπόσχεσή του.

-Μιλάμε για  τους προβολείς στο προαύλιο των Παπαστρατείων Εκπαιδευτηρίων στο σημείο που είναι τα γήπεδα του μπάσκετ.Αλήθεια με αυτό το θέμα τι γίνεται;

 Ο Δήμαρχος Αγρινίου  στις 11 Σεπτεμβρίου  2018 όταν ξεκινούσε η νέα σχολική Χρονιά και ήταν στον αγιασμό των σχολείων στο 5ο Δημοτικό αλλά και στο Γυμνάσιο δήλωσε ότι δρομολογείτε  η αντικατάσταση των προβολέων με νέας τεχνολογίας δηλ.  προβολείς λεντ.Είμασταν εκεί και το ακούσαμε .Δεν το λέμε έτσι. Όμως και σε αυτό το θέμα δεν έχετε κάνει τίποτα. Στη δρομολόγηση έχουμε μείνει .Ή μάλλον στη δημοπράτηση έχουμε μείνει.

Από το Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει  τίποτα, ούτε ένας προβολέας δεν αλλάχτηκε αφού όταν επικοινωνούμε με την αρμόδια υπηρεσία  μας λένε ,ότι δεν έχουν προβολείς . Η σχολική χρονιά τελειώνει και οι προβολείς είναι στο μαύρο τους το χάλι.Πήγε κανένας από το δήμο Αγρινίου το βράδυ να δει το φωτισμό; Σίγουρα δεν έχει πάει κανένας.Στέλνουμε τα παιδιά μας για προπόνηση στο προαύλιο των Παπαστρατείων   και δυστυχώς λόγω του κακού φωτισμού δεν μπορούν να προπονηθούν.Το καλοκαίρι που μας πέρασε  οι προβολείς (όσοι λειτουργούσαν) άναβαν το μεσημέρι και το βράδυ υπήρχε σκοτάδι.Επικοινωνούσαμε με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου αλλά δυστυχώς δεν σηκώνανε τα  τηλέφωνα.

Είπαμε έρχονται εκλογές . Και δεν τα λέμε όλα αυτά για να κάνουμε μικροπολιτική ή αντιπολίτευση  στο Δήμο, για να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.Γιατί το ακούσαμε και αυτό.Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τίνος κόμματος είναι ο κάθε Δήμαρχος της πόλης.Εμείς θέλουμε, από τη στιγμή που πληρώνουμε τα δημοτικά μας τέλη να είναι και ο Δήμος συνεπείς στις υποχρεώσεις του.

Το ξέρουμε ότι θα έχουμε αντιδράσεις και θα μας παίρνουν τηλέφωνα  από πλευράς του  Δήμου όπως είχαμε και τις δύο προηγούμενες φορές που κοινοποιήσαμε τα προβλήματα της περιοχής (δηλ.τύπου  τι είναι αυτά που γράφεται ,είναι σκληρά δεν είναι έτσι τα πράγματα κ.λ.π.). ΄Έτσι είναι κύριοι και κυρίες του Δήμου Αγρινίου.Η αλήθεια είναι σκληρή.Ενάμισυ χρόνο είστε ενημερωμένοι για τον συγκεκριμένο δρόμο,αλλά και για τα άλλα προβλήματα της περιοχής και δεν έχετε κάνει τίποτα. Μα τίποτα .Και όποιος θέλει μπορεί να έρθει να τα δει.

Μπορεί να στεναχωρούμε κάποιους από το Δήμο Αγρινίου αλλά η κατάσταση δε πάει άλλο ούτε με το δρόμο ,ούτε  με τη λαϊκή της Πέμπτης αλλά  ούτε και με το φωτισμό του προαυλίου των Παπαστράτειων Εκπαιδευτηρίων.

Εμείς βγήκαμε όμως στα μέσα, και είπαμε ότι υπογράφτηκε σύμβαση για το δρόμο.Εσείς τηρήσατε την υπόσχεσή σας να φτιάξετε το δρόμο;

Τηρήσατε ότι θα αλλαχτούν οι προβολείς στο προαύλιο  των Παπαστρατείων με νέας τεχνολογίας λέντ; Τίποτα δεν τηρήσατε. Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή και πονάει.

Αρκετά μας κοροϊδέψατε . Δικαιολογίες δεν δεχόμαστε.Είστε υπόλογοι σε όλη την συγκεκριμένη περιοχή.

Υ.Γ. Για άλλη μία φορά θέλουμε εμείς οι κάτοικοι στη οδό Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη να ευχαριστήσουμε όλα τα site και τα ραδιόφωνα που αναδεικνύουν τα προβλήματά μας.

oldphotoblaxernon

Διαβάστηκε 380 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Προσθήκη σχολίου

Οι διαχειριστές της παρούσας Ιστοσελίδας διατηρούν το δικαίωμα να δημοσιοποιούν ή οχι τα σχόλια σας. Θα δημοσιεύονται μόνο τα σχόλια που τηρούν τους κανόνες της ευπρέπειας και καλής συμπεριφοράς. Κατά προτίμηση προτιμήστε να γράφετε Ελληνικά.

Τελευταία Άρθρα στην ίδια Ενότητα

Τελευταία Άρθρα απο όλες τις Ενότητες

eklogesdytika banner final

FRIGO TOOLS BANNER SIDE

FRIGO TOOLS BANNER SIDE

COFFEE SIR

25 SECONDS CAFE

magnitaki

ATHOS CAFE NEW

grivaswines

καρβουνα καυσοξυλα pellet βασιλακας

mpampatsikos

dimitra greka

manikas

kostopoulou

wineoutlet banner 300x180

vivlio life

fit ems gym

agrinio kathariotita 2

agrinio kathariotita 1

ESA AGRINIOY sthrizoyme thn topikh agora

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα που ενδιαφέρουν

Αιτωλοακαρνανία. Ένας τόπος φιλημένος απ'τον Θεό. Ας τον γνωρίσουμε !!!

Προτεινόμενα

  • 1