Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:34 μμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 12:56

Οι προτάσεις του Παναιτωλικού για την ανάπλαση των χώρων πέριξ του γηπέδου και όχι μόνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο των έργων στο γήπεδο ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (η επίσημη παρουσίασή τους θα γίνει σύντομα) άρχισε τις διαδικασίες κατάθεσης ολοκληρωμένης πρότασης για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν. Αφορά τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν σε συνεργασία με άλλους φορείς, έτσι ώστε να επεκταθεί η αναβάθμιση και στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου και την ενοποίησή της με το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη βιβλιοθήκη, τη Γλυπτοθήκη Χρ. Καπράλος και κατ’ επέκταση το Δημοτικό μας Πάρκο, σήμα κατατεθέν της πόλης που περιμένει την αξιοποίησή του.

Σε συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, με χαρά διαπιστώσαμε την αποδοχή της πρότασης και την διάθεση για συνεργασία. Αποστείλαμε και εγγράφως το αίτημά μας για την προκήρυξη Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών, που θα βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή τελική πρόταση έργων ανάπλασης της περιοχής πέριξ του γηπέδου Παναιτωλικού.

Στην αρχική σελίδα του επίσημου ιστότοπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προτάσεις μας για την ανάπλαση, καθώς επίσης για τις αναγκαίες παρεμβάσεις στην οδική σύνδεση με το Αθλητικό Κέντρο Emileon (που δέχεται τεράστιο φόρτο επισκεπτών όλο το χρόνο), όπως επίσης την πρότασή μας για την αξιοποίηση του Δημοτικού χώρου νότια του γηπέδου Δοκιμίου για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων που θα βοηθήσουν γενικότερα της ανάπτυξη του αθλητισμού και πέραν του ποδοσφαίρου.

Το πακέτο των προτάσεων αυτών έχει τεθεί υπόψη όλων των υποψήφιων παρατάξεων για τις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετά και τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τις περισσότερες μετά από αίτημά τους.

 

Διαβάστηκε 698 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.