Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 10:29

Επανεκλογή του Θανάση Παπαθανάση στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην πρώτη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) με τη νέα του σύνθεση συμμετείχε ο Θανάσης Παπαθανάσης Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Φαρμακοποιών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Ξανθού έλαβε χώρα και η εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Εκτελεστικής Επιτροπής.

Μετά τη συνεδρίαση ο κ.Παπαθανάσης δήλωσε:

«Η Υγεία αποτελεί το ύψιστο αγαθό. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την ενίσχυση του ρόλου του ΚΕΣΥ,  την αναδιοργάνωση της ιατρικής εκπαίδευσης και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες..Το Φαρμακείο και ο Επιστήμονας Φαρμακοποιός στο νέο μοντέλο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όπως το έχουμε οραματιστεί έχουν κομβικό και καθοριστικό ρόλο. Με διαρκή εκπαίδευση και αξιοποίηση του ρόλου του μπορούμε να έχουμε σημαντικά αποτελέσματα τόσο στη συμμόρφωση των ασθενών στις θεραπείες όσο και στην εξοικονόμηση χρημάτων για το Σύστημα Υγείας της χώρας μας.»

Διαβάστηκε 413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.