Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 21:08

Η Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου στην Βουδαπέστη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ήταν μια βροχερή μέρα του Οκτώβρη 2018 και εκεί που πίναμε τον καφέ μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι με τις μοτοσικλέτες μας στο εξωτερικό. Προορισμοί πολλοί… Ιδέες άπειρες… Ορίσαμε αρχικά την 04/05/2019 σαν ημέρα αναχώρησης πριν καν καταλήξουμε στον προορισμό! Έχοντας κάνει παλαιότερα αντίστοιχο ταξίδι σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Βοσνία Ερζεγοβίνη και Σκόπια, είχαμε μια γεύση απο πολλά χιλιόμετρα πάνω στην μοτοσικλέτα μας, από καιρικές συνθήκες κλπ.. Καταλήγουμε εντός μιας εβδομάδας οτι ο προορισμός μας θα είναι η πανέμορφη Βουδαπέστη (Ουγγαρία). Ο καιρός περνάει και αρχίζουμε να προετοιμαζόμαστε. Θα διασχίσουμε τα Σκόπια και διανυκτερεύαμε ένα βράδυ στην όμορφη Νις της Σερβιας. Την επόμενη μέρα θα συνεχίζαμε για την παραμυθένια Βουδαπέστη όπου θα διανυκτερεύαμε 3 βράδια.
Συνεχίζοντας το ταξίδι μας θα επιστρέφαμε μέσω Βουλγαρίας διανυκτερευοντας 2 βράδια στην Σόφια. Τέλος δεν θα παραλείπαμε σαφώς την Θεσσαλονικη μας όπου θα πίναμε το καφεδάκι μας δίπλα στον Λευκό Πύργο και αμέσως μετά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για το Αγρίνιο!
Εμπειρίες πολλές συναισθήματα ανάμεικτα όπως και οι καιρικές συνθήκες, με βροχή, κρύο, ζέστη και η κούραση μεγαλη. Όμως ήμασταν μια παρέα με όρεξη, κέφι, χιούμορ και ενθουσιασμό που ξεπεράσαμε τα πάντα. Ο Μάκης, ο Κώστας, ο Βασίλης και η μοναδική γυναίκα της παρέας η γυναίκα μου η Ιωάννα! Ευχόμαστε πάντα τέτοια σε όλους τους συντροχους και πάντα όρθιοι με ασφαλή χιλιόμετρα !
Αντιπρόεδρος Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου Ευθυμίου Θάνος
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
sinidisi.gr
Διαβάστηκε 596 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.