Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  11:04 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 20:35

Γραμματόσημα φιλίας των ευρωπαϊκών λαών παρουσιάστηκαν συνάντηση της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της μηνιαίας συνάντησης των μελών της Φιλοτελικής Εταιρείας Αγρίνιου (Φ.Ε.Α) στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, έγινε παρουσίαση με θέμα: EUROPA CEPT – ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ.

Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο κ. Θεοδωρόπουλος Βασίλειος μέλος του Δ.Σ της Φ.Ε.Α. Αναφέρθηκε στο ιστορικό έκδοσης της σειράς που ξεκίνησε το 1958 από οχτώ ευρωπαικές χώρες και κατέληξε να εκδίδεται το 2018 από εξήντα τρεις χώρες. Η ιδέα ήταν να εκδίδεται μια φορά το χρόνο από το κάθε κράτος μια σειρά γραμματοσήμων με κοινό θέμα (πολιτιστικό, ιστορικό, κοινωνικό κλπ).

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη πανευρωπαική σειρά του 2018 με θέμα «ΓΕΦΥΡΕΣ». Η Ελλάδα εκτύπωσε δύο γραμματόσημα με το ένα απ’ αυτά να απεικονίζει τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Η Φ.Ε.Α πρωτοστάτησε με ενέργειες και παρεμβάσεις στους αρμόδιους φορείς για την απεικόνιση της Γέφυρας.
Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και έτυχε των ευμενών σχολίων των παρευρισκομένων.
Η Φ.Ε.Α καλεί τα μέλη της και λοιπούς ενδιαφερόμενους για τις 3 Ιουνίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στο 3ο όροφο του Παπαστρατείου Μεγάρου, όπου θα υπάρξει νέα παρουσίαση θέματος φιλοτελικού ενδιαφέροντος.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 484 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.