Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:51 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 19:57

Ζητήματα της Κομμωτικής Τέχνης τέθηκαν σε συναντήσεις της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε με βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο θεσμός της εκπαίδευσης και η ανάγκη αναβάθμισης των σπουδών των τμημάτων ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της πρόσφατης συνάντησης του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ και Υπεύθυνου της ΚΤΕ Παιδείας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου με τους εκπροσώπους της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας(Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε).

Στη διάρκεια της συνάντησης η Αγρινιώτισσα Πρόεδρος Μαρία Σωτηροπούλου και ο Ταμίας Ιωάννης Διονυσόπουλος φρόντισαν να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος της Κομμωτικής στην εκπαίδευση και επιπλέον συζητήθηκαν οι διαφορές που παρατηρούνται στο εκπαιδευτικό πλαίσιο των Κομμωτών σε Ευρωπαϊκό και Ελληνικό επίπεδο.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε συναντήθηκαν με τη Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου και τον Βουλευτή και Β΄ Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, στους οποίους και εξέφρασαν τις σκέψεις τους για τις πολιτιστικές δράσεις που ετοιμάζεται να υλοποιήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Κλαδική Ομοσπονδία με στόχο να δώσουν νέα πνοή στον Κομμωτικό Κλάδο.

Τέλος, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την Πρόεδρο Μαρία Σωτηροπούλου και τον Ταμία Ιωάννη Διονυσόπουλο να έρχονται σε συζήτηση με τον Βουλευτή Α΄ Αθηνών και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο. Στο διάλογο που αναπτύχθηκε η Πρόεδρος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της σχετικά με τα προβλήματα στα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο Κλάδος της και κυρίως αναφέρθηκε στη διακίνηση των επαγγελματικών προϊόντων σε χώρους λιανικής πώλησης, γεγονός που βλάπτει τα οικονομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά συμφέροντα των μελών της Ομοσπονδίας. Ο κ.Λοβέρδος τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Η συζήτηση σχετικά με τα επαγγελματικά προϊόντα συνεχίστηκε και με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραγκούνη, τον οποίο και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως η Πρόεδρος Μαρία Σωτηροπούλου καθώς ήταν αξιοσημείωτη η βοήθεια και οι συμβουλές του, στηριζόμενος στις νομικές του γνώσεις.

Ολοκληρώνοντας της επίσκεψη τους στην Βουλή των Ελλήνων οι εκπρόσωποι της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε ξεναγήθηκαν στη βιβλιοθήκη η οποία διαθέτει μια πολύτιμη συλλογή εφημερίδων και χειρογράφων. Επιπλέον εντός του Κοινοβουλίου στον πρώτο όροφο, πίσω από τα δημοσιογραφικά έδρανα παρατήρησαν το κουρείο της Βουλής.

 agrinionews.gr

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 403 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.