Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 19:40

Ο Σ.Υ.Π.Ε.Α. για τα Ειδικά Εκλογικά Συνεργεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει την Περιφερειακή Αρχή, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για τη διαδικασία συγκρότησης των εκλογικών συνεργείων.

Με επανειλημμένες κι έγκαιρες αναφορές μας προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ζητήσαμε να γίνεται η επιλογή των συναδέλφων που θα παρέχουν υπηρεσίες στις εκλογές, (εκτός όσων είναι, λόγω αρμοδιότητας, εμπειρίας και ειδικότητας, απαραίτητοι), με αντικειμενικό κι αδιάβλητο τρόπο, που θα περιλαμβάνει πολλαπλά κριτήρια, εξ αρχής προσδιορισμένα, αλλά αυτές ούτε καν συζητήθηκαν.

Αντίθετα εφαρμόζεται μια αδιαφανής διαδικασία, που στηρίζεται στη λογική του «διαίρει και βασίλευε» κι απέχει παρασάγγας από τις διακηρύξεις της Περιφερειακής Αρχής περί «διασφάλισης εργασιακών συνθηκών συμβατών με μια κοινωνία Δημοκρατίας και Δικαίου».

                                               

Για το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΑΠΗΣ  ΜΙΛΤΟΣ              ΧΗΡΑ- ΓΚΟΥΜΑ  ΜΑΓΔΑ              

Διαβάστηκε 236 φορές
Κοινοποιησέ το
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.