Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 00:19

Γιάννης Διαμαντάκος: Εμείς θα συνεχίζουμε να παίζουμε μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σαφείς αιχμές για άλλες ομάδες και κάνοντας μια αναδρομή σε όλο το πρωτάθλημα, ήταν η τοποθέτηση του κόουτς του Α.Ο. Αγρινίου Γιάννη Διαμαντάκου, μετά τη λήξη του αγώνα, στη συνέντευξη Tύπου. Αφού ο προπονητής των αγρινιωτών έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο που έπαιξε στα ίσια το παιχνίδι, αναφέρθηκε σε αρκετά γεγονότα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Εξέφρασε πάντως την πεποίθησή του ότι τη νέα σεζόν η ομάδα του Α.Ο. θα βρίσκεται στην Α2. Αναλυτικά:

« Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ανατόλια που έπαιξε στα ίσια το παιχνίδι. Την ευθύνη την αναλαμβάνω εξ΄ολοκλήρου εγώ. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολη στιγμή καθ’ ότι με ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο χάνουμε τη δεύτερη θέση. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνει την προσπάθεια της διοικήσεως και των παικτών. Αξίζουν συγχαρητήρια. Η ομάδα όπως ξέρετε μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα είναι στην Α2 (σ.σ. με δεδομένη την αναδιάρθρωση), απλά θέλαμε να κλείσουμε με νίκη. Εγώ είμαι σίγουρος ότι αυτόν τον κόσμο την επόμενη σεζόν θα τον αποζημιώσει ο Α.Ο. Αγρινίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την πορεία του και τα αποτελέσματα.

Καλώντας τον να διευκρινίσει από πηγάζει η βεβαιότητά του για την άνοδο στην Α2, τόνισε: « Λόγω της αναδιάρθρωσης που θα γίνει στην Α1. Μέχρι τις τελευταίες ημέρες αυτή είναι η εξέλιξη. Αυτό όμως θα το αποφασίσει η ομοσπονδία και δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ ο Α.Ο. στην τρίτη περίοδο (σ.σ. είχε πάρει προβάδισμα έξι πόντων) αλλά επέστρεψε το Ανατόλια, είπε:

« Ήταν ένα παιχνίδι πολύ κλειστό που την πίεση την είχαμε εμείς. Δεν έχω δει τη στατιστική αλλά θυμάμαι στο πρώτο μέρος οι βολές ήταν δώδεκα – τέσσερις υπέρ του Ανατόλια. Έχει και την εμπειρία και το ταλέντο η ομάδα του Ανατόλια να επιστρέψει στο παιχνίδι και το έκανε. Τιμά το άθλημα αυτό. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει παντού. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Ξέραμε ότι το παιχνίδι να κριθεί στο τελευταίο δεκάλεπτο, πεντάλεπτο και εν τέλει στο τελευταίο δευτερόλεπτο όπως και κρίθηκε. Τα παιδιά δεν έκαναν κάποιο λάθος στις εντολές. Υπήρξε ένα πολύ δύσκολο σουτ του Καραποστόλου στην εκπνοή. Είναι γνωστό σε όλους ποιος είναι ο Καραποστόλου.

Ερωτώμενος στη συνέχεια να σχολιάσει το άλλο παιχνίδι που ενδιέφερε τον Α.Ο. στη Βέροια μεταξύ της τέταρτης στη βαθμολογία τοπικής ομάδας με την Ελευθερούπολη και τη χαώδη διαφορά που πήραν οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη, τοποθετήθηκε λέγοντας:

«Δεν έχω δει το παιχνίδι, εγώ μιλάω για τη δική μου την ομάδα. Άλλοι έβγαζαν ανακοινώσεις και μιλούσαν για άλλες ομάδες. Αν καθίσω και ανατρέξω στο παρελθόν, θα βρω πάρα πολλά περιστατικά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά που βιώσαμε και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Το μεγαλύτερο μέρος του φίλαθλου κοινού μπορεί να μην τα γνωρίζει. Εμείς σε πάρα πολλούς αγώνες εκτός έδρας, βιώσαμε δύσκολες συνθήκες, εξωαγωνιστικά. Υπήρξαν ομάδες που έδωσαν τα πάντα για να μας κερδίσουν και την αμέσως επόμενη αγωνιστική αποφάσισαν να κατεβάσουν εφηβικό. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του… Σίγουρα η συμπεριφορά του καθενός και το κατά πόσο τιμά την παρουσία του στο άθλημα παίζει ρόλο, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτή τη στιγμή, να κάνουμε αυτή τη συζήτηση».

Τέλος, ερωτώμενος από το agrinionews.gr να σχολιάσει τους πανηγυρισμούς της ομάδας του Ανατόλια στο τέλος του αγώνα, είπε:

« Δεν θέλω να το σχολιάσω και δε θέλω να μπω σε αυτή τη λογική. Πάντα ήμουν εκτός αυτής της λογικής. Ο Α.Ο. Αγρινίου φέτος έκανε μία τεράστια προσπάθεια. Ξέρουμε όλοι ότι αυτή η πόλη δεν είχε παράδοση στις εθνικές κατηγορίες. Επειδή δεν ήμασταν στις εθνικές κατηγορίες δεν είχαμε διαπροσωπικές σχέσεις με τα κέντρα αποφάσεων. Εμείς ότι κάναμε το κάναμε πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν πάρα πολλές ενδείξεις για πάρα πολλά γεγονότα που συνέβησαν μέσα στην αγωνιστική σεζόν. Εγώ αποδείξεις δεν έχω. Τώρα, ότι κάποια πράγματα ήταν πασιφανέστατα, νομίζω το καταλαβαίνουν όλοι όσοι ασχολούνται με το πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε ως Α.Ο. Αγρινίου να παίζουμε πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι υπόλοιποι ας επιλέξουν να κάνουν αυτό που θέλουν. Εγώ θεωρώ ότι στο τέλος αυτοί οι οποίοι έχουν την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, εάν κρίνουν, θα λάβουν και τα μέτρα τους. Εγώ είπα συγχαρητήρια στο Ανατόλια γιατί έπαιξε το παιχνίδι. Τώρα, για τους πανηγυρισμούς, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ δεν θα το κάνω».

Π.Κ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 704 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 00:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.